USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани освистали двох членів виконкому Народної ради

26 Січня 2014 17:19
Не весь склад виконкому Волинської обласної Народної ради прийшовся до душі учасникам народного віче, яке відбулося сьогодні, 26 січня.

На Театральному майдані зібралося близько трьох тисяч людей. Як розповіли активісти Євромайдану, віче зібрали для того, аби «прозвітуватися» перед народом за останні дії.

З-поміж досягнень волинських мітингарів – заяви про складення повноважень голів обласної ради Володимира Войтовича та облдержадміністрації – Бориса Клімчука.

А ще – створення обласної Народної ради, яку нагадаємо, створили учора, 25 січня.

Членів виконкому представив народний депутат Євген Мельник, який його і очолив.

З його слів, виконком обласної Народної ради переймає на себе владу в області як альтернативний орган і поступово перейматиме повноваження облдержадміністрації.

Першим заступником голови виконкому стане генерал-майор Віктор Швидкий, який двічі очолював волинське управління МВС та був координатор київського майдану. Він організовуватиме загони народної самооборони.

Другим першим заступником став голова обласної організації «Удар» Ігор Алєксєєв.

Аграрне управління має очолити Микола Собуцький. Молодіжний сектор – Майя Москвич.

Ще одним заступником має стати колишній міський голова Луцької міськради, депутат міськради Богдан Шиба, гуманітарний напрямок має координувати депутат Луцької міськради Андрій Козюра

Утім, лучан дві останні кандидатури не влаштували. Під свист люди кричали «Ганьба!». Тож Євген Мельник пообіцяв, що виконком розгляне волю громади з приводу цих двох людей.

Крім того, відбулося імпровізоване голосування за те, щоб заборонити Комуністичну партію та Партію регіонів. Щоправда, резолюції цього разу народне віче не ухвалило.

Активісти запевнили, що цього тижня планують «перебрати владу на місцях (себто, в районах) у свої руки». Більш того, звучали зі сцени й припущення про штурм Качанівської колонії, де відбуває ув’язнення Юлія Тимошенко, аби її звільнити з-за ґрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 112
дідо Показати IP 26 Січня 2014 17:23
Тимошенко з Януковичем два роки ТАЄМНО вели перемовини про поділ влади та зміни Конституції. А вони її випустити хочуть.Тимошенко на місці Януковича ,у теперішній ситуації,вже б дано вигнала армію на вулицю та наказала стріляти в народ.
Александр до дідо Показати IP 26 Січня 2014 17:29
Правда. А с майданом она бы уже давно закончила "революцию" и взяла власть в свои руки. Поэтому обеим сторонам одного болота выгодно ее держать за решеткой. В переговорах Янукович-триумвират ни слова о Тимошенко.
до до дідо Показати IP 26 Січня 2014 17:34
Молодец дідо,в яблучко і в десятку!А зі сцени лунають заклики жидів,в яких необмежене бажання замінити жидів які сьгодні при владі.Те саме відбувається і в Києві.
Vasilyok до до Показати IP 26 Січня 2014 19:15
А наші невдахи-чинуші на чолі з гузешибанутимбондарем мають шанс стати при владі уна Волині! НЕ ДАМО ЇМ ТАКОГО ШАНСУ!!!!!!!!!!!! Усі кажемо голосно "НІ" авантюристам!!!!!!!!!!!!!!
передовая комсомолка Показати IP 26 Січня 2014 17:34
Я и мои подруги некогда не ляжем под Майдаунов.
дідо до передовая комсомолка Показати IP 26 Січня 2014 17:36
Під кого хочеш лягти% ))
Українка до передовая комсомолка Показати IP 26 Січня 2014 17:36
Тоді йди у Фемен :))))
Роїса до Українка Показати IP 26 Січня 2014 21:59
Організовуємо Народний Фемен, хто за?
Александр до передовая комсомолка Показати IP 26 Січня 2014 17:45
Это один из немногих вариантов, когда интересен был бы не процесс, а результат. В научных целях, конечно.
Павло до передовая комсомолка Показати IP 26 Січня 2014 18:18
А на тебе ніхто й не ляже, бо боїться підхопити комуністичну заразу
Комсомолке Показати IP 26 Січня 2014 17:37
А на тебя,чудо,никто и не хочет ложиться (((
Лучанин Показати IP 26 Січня 2014 17:40
пане Мельнику, і не думайте цих двох паразитів шибу і козюру десь пропихати,не створюйте вже місцевий майдан.Щоб потім за свій вчинок не пожалкувати.
дідо Показати IP 26 Січня 2014 17:46
Після відставки Януковича, БЮТ треба люструвати. Секта кремлівської агентки Тимошенко розчистила дорогу до влади ригам. Вистачить нам Клімчуків , Грицюків.,Григоренків та Пустоцвітів.
Александр до дідо Показати IP 26 Січня 2014 17:51
А вот крайне не хватает Витива, Боруцкого и Гузя, особенно при местной власти! Они "косьтми лягут" на разчищенную дорогу!
цукан до дідо Показати IP 26 Січня 2014 19:21
Хлопці, а хто казав, що на президентських виборах ВФЯ знову не переможе. Свого слова ще не сказав Схід і Центр, а також Крим! Не треба відкидати більшу половину країни!
боголюби Показати IP 26 Січня 2014 17:52
Что значит запретить ПР и коммунистов? Сами говорите что ущемление прав произошло 16 января, а єто что? Сейчас в луганске, харькове запретят свободу и удар.
люд до боголюби Показати IP 26 Січня 2014 19:30
Забороняю усі партії крім партії пива та секса!!!! Бо я так хочу!!! Чому мені не можна, яж народ!!!!!!!!!!
Ірина Показати IP 26 Січня 2014 17:57
Полеміка в дусі "Свободи".
божий суд Показати IP 26 Січня 2014 17:59
На Шибі стоїть Каїнова печать. Він у пяному вигляді побив четверо рівненських дітей, поламав долю людині, яку віз з собою в якості коханки. Відкупився завдяки рівненському меру - теж грішнику. Шибу не можна пускати далі прибиральника міської вбиральні. Він там має стояти на дверях і кричати: "Зайнято, панове, почекайте!". А Козюра? Не знаю. Ще молодий, розкається. Козюра - розумний.
він Показати IP 26 Січня 2014 17:59
Я так розумію що формується нове керівництво області.Прочитав ці прізвище і зразу задаю питання - а хто працювати буде, хто буде тягнути господарку - Шиба і Козюра з Майєю.Ну хіба що Швидкий професіонал.
Майдан до він Показати IP 26 Січня 2014 22:28
Козлюра з Буратіном прокозлився. . Майдан не пропустить пристосуванців. А Швидкий професіонал ???? Не розумію чим він кращий за діюче міліцейське керівництво?! Яка між ними світоглядна різниця???? Чи не він виховав цілу плеяду міліціонерів -перевертнів. Чи не при ньому Остаповичі брали по 3-5 шт. зелених за присвоєння чергового звання, відкривались замовні кримінальні справи і за гроші закривались інші, явно кримінальні. Чи не при ньому Беркут абсолютно безкарно грабував мирних громадян (проходили підготовку перед майданом). Комусь дуже хочеться працевлаштувати ментовського екс-генерала, який два рази був нач. обласної міліції. Чи не тому що Юга Луценко будучи на Волині оголосив його своїм другом. Так і Луценко двічі будучи міністром абсолютно нічого не зробив для реформування абсолютно прогнившої системи МВС. Бачу хлопці не зробили ніяких висновків і думають , що люди гинуть на майданах для того , щоб ціною власних життів дати недолугим прокравшимся чиновникам третій шанс. Пане Мельник невже не має на Волині хоч одного чесного офіцера СБУ , армії чи міліції здатного очолити самооборону? Бачу вже найближчим часом прийдеться виносити разом з кріслами нове старе керівництво. Зробимо все , щоб одних свиней біля корита не поміняти на інших! Чиновникам які були при владі і хоч трохи "замазані" там не місце! А якщо нові підуть по слідам клімчуків, кривицьких, карпюків , не засвоять уроків ну що ж будемо рвати на шмаття ! Нічого страшного. Порвемо з десяток, інші будуть розуміти що у них є вибір працювати чесно, за високу зарплату і з гідністю піти на заслужений відпочинок. Або ж красти, пиляти бюджетні кошти, брати відкати з різного роду тендерів та держ. програм і бути викинутими повсталим народом на смітник з послідуючою передислокацією на нари!
козак до Майдан Показати IP 9 Лютого 2014 14:44
я згідний на 100 відсотків
ант Показати IP 26 Січня 2014 17:59
Шиба вже забув, як він розікрав Луцьк і забив дітей на Ровенській трасі. Не пропихайте козюру. Невже вже вас купили п, Мельник? Люди на майдані показали своє відношення Хочете піти з цими покидьками?
Я Показати IP 26 Січня 2014 18:18
Микола Собуцький нехай залишить на сайті свої контакти, щоб селяни знали, як з ним звязатися, коли почнеться посівна.
ще фермер до Я Показати IP 26 Січня 2014 21:33
Я тоже довго сміявся коли побачив новину, цей переляк накерує,я і так здивований що він там у перших рядах... Краще нехай Хінцицький,що на першому фото покерує,більше толку буде
Слава Україні! Показати IP 26 Січня 2014 18:18
Шибі сьогодні в Луцьку кимось бути - сам здоровий глузд суперечить. Будучи при владі, маючи під ср*кою т елебачення, всі необхідні ресурси, гроші, і набрати на другу каденцію 10 тисяч голосів! Тоді після виборів навіть жаби в болоті сміялися. А Пащенка чому забули? Нехай буде комендантом луцьких вбиралень і, одночасно, прибиральником на 1/2 посадового окладу.
Бондарю Показати IP 26 Січня 2014 18:30
Будь розумний, май витримку.
він до Бондарю Показати IP 26 Січня 2014 18:33
не поможе
DED Показати IP 26 Січня 2014 18:55
Завтра піду до цих "керовників", щоб виплатили мені усі гроші по безробіттю! Тепер вони влада!!!! Відзавтра мають закрити усі питання з депо, з виплатами по безробіттю, соціальними та пенсійними виплатами. Якщо до обіду не впораються - підуть на ***, як і попередники!!!!
укр. Показати IP 26 Січня 2014 19:02
нЕВЖЕ ЦІ ВСІ ЛЮДИ ПОВНІ РОЗУМУ .ЯКА НАРОДНА РАДА. ЯКИЙ ВИКОНКОМ? ДОРОСЛІ ЛЮДИ. А ГРАЮТЬСЯ В ЯКУСЬ ХЕР...Ю.ЩЕ ВВЕДІТЬ ВОЛИНСЬКИ ФУНТИ СТЕРЛІНГІВ. А ГРОШІ ЗВІДКИ. ? А ЯКІ ЮРИДИЧНІ ПІДСТАВИ?А ДЕ ПРОКУРАТУРА?І ЦЯ ВСЯ ТОЛПА ВІРИТЬ В ЦІ КАЗКИ? ОСОБЛИВО ПОРАДУВАЛА ПОСАДА ПРОДАЖНОГО МЕНТА. ЩЕ РАЗ ПЕРЕСВІДЧУЮСЬ- МЕНТ Є МЕНТ .ПРОДАСТЬ В ЛЮБУ ХВИЛИНУ. І КИМ І ЧИМ ЦЯ ВЛАДА ЗБИРАЄТЬСЯ КЕРУВАТИ? ТВЕРЕЗІ ЛЮДИ ПОШЛЮТЬ НА Х..Й І БУДУТЬ ПРАВІ. ЛЮБИЙ АДВОКАТ ПІДТВЕРДИТЬ МОІ СЛОВА. КЛОУНИ. НІ. ПРОСТО РЯЖЕНІ.
Лікар Показати IP 26 Січня 2014 19:03
якось негоже людині у білому халаті професію міняти. в своїй стоматологї мало чого добився, втік у народні депутати зі Свободою, тепер Народною Радою керуватиме. ти за роки у Верховній Раді щось для своїх виборців зробив, крім самопіару? :-( яка жесть, як можна вірити тепер цим людям, через яких волиняни на майданах мерзнуть? вони ж тільки до посад рвуться. :(
ЛІКАР до Лікар Показати IP 26 Січня 2014 19:48
Може ти "розумнику" при совєтах створив першу в області приватну стоматологію, а? Не знаєш, то не гадь порядних людей, бо таким і будеш.
До ЛІКАРЯ до ЛІКАР Показати IP 26 Січня 2014 20:23
а хто в нас тут порядний? ти бачив лікаря, який хабаря не бере з людини, життя якої висить на волоску? а приватна стоматполіклініка - то що панацея? та окрім захмарних цін і прейскурантів з невідомими послугами - більш нічого немає. усі спеціалісти нормальні на Суворова або на Волі. я лікувалася в одного приватного стоматолога, і вернулася на Суворова. ))))
DED до До ЛІКАРЯ Показати IP 26 Січня 2014 20:49
А що, приватна стоматологія під час советів це показник??? Судячи з усього вже понад 25 років має досвід корупціонера і хабарника. В СРСР так просто власний бізнес тільки такі і відкривали!!!!
ЛІКАР до DED Показати IP 26 Січня 2014 21:47
То чому жовчею давишся, стань на майдані і запропонуй щось конкретне. Сидиш в кущах під ніком і слиниш. Сморід від тебе йде.
DED до ЛІКАР Показати IP 26 Січня 2014 22:28
Ну, ти вже давно просмердівся, прихвостень Мельника, тому іншим до тебе далеко
Мельник до До ЛІКАРЯ Показати IP 26 Січня 2014 21:54
Там якраз для таких дуреп і місце. В точку!
DED Показати IP 26 Січня 2014 19:07
Згідний з укр. на усі сто! Волинський доллар - це вугрі)))) До речі, а хто ці обличчя обирав у "народну владу" - Шибу - ***, Гузя - політичну повію, Козюру - буратінівського афериста, Мельника - х** стоматолога, а, ще Москвіч - дитинку з відсутністю інтелекту!! Супервлада!!!! Усі збираємо речі до Каліфорнії))))
я в шоці Показати IP 26 Січня 2014 19:09
і шо дадутть ці народні ради, крім безладу в регіоні? і найголовніше - як можна вірити тим гузям, і мельникам, якщо вони своїх слів, завірених підписом, не дотримуються http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/58283/ у пятниці під час відставки Клімчука з посади зобовязались "Утриматись від створення будь-яких органів, які суперечать чинному законодавству." а в суботу - уже Народна Рада і що? далі вірити їм? за день-два і на наші обіцянки з вами нас*уть. їм аби крісло керівне і бабла побільше.
шурік до я в шоці Показати IP 27 Січня 2014 09:55
Згоден. Дав слово - тримай! Народна Рада - хто обирав? 2-3 тисячі лучан на площі? А більше 100000 жителів Луцька, хто їх питав?
оля Показати IP 26 Січня 2014 19:14
добрий вечір
Для широкого відома! Показати IP 26 Січня 2014 19:21
у пятницю волинська опозиція спільно з активістами майдану підписали звернення до краян, де обіцяють виконати низку умов, якщо голова ОДА Борис Клімчук напише заяву про відставку. Повний текст звернення: «Звернення до волинян Ми, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, народний депутат України Євген Мельник, керівник ГО «Третя Республіка» Володимир Бондар, які представляють громадян, що підтримують опозиційні сили Волинської області, для врегулювання складної політичної ситуації у Волинській області, зобов’язалися: 1. Закликати громаду не вчиняти протиправних дій, а учасників протестів – дотримуватись чинного законодавства. 2. Вважаємо потрібним та пропонуємо усім учасникам політичного процесу на Волині дотримуватися, в рамках наданих повноважень, дій виключно через переговорний процес. 3. Утриматись від створення будь-яких органів, які суперечать чинному законодавству. Підписали: Ігор Гузь, Євген Мельник, Володимир Бондар. 24.01.2014 р». а в суботу - уже Народна Рада на чолі з Мельником. і як це називається? кого за ідіотів маєте? як вам після такого - депутати народні, обласні і міські - вірити можна? тільки про себе думаєте, як кусок землі волинської чи щось інше вартуюче украсти ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
шурік до Для широкого відома! Показати IP 27 Січня 2014 10:34
Це дуже нагадує вислів про те, що права рука не знає, що робить ліва. То не будемо створювати органи, які суперечать чинному законодавству, то створили Народну Раду. То як і кому вірити, хіба не можна все робити чесно, прозоро? ГАНЬБА БРЕХУНАМ!!!
Справжній патріот Показати IP 26 Січня 2014 19:28
Очільники, бл....ть..... У дзеркало подивилися перед цим? Усі кришталево чисті, як сльоза малечі.... Сумно за Волинь.....
Рвусь у народні депу Показати IP 26 Січня 2014 19:32
Шановний Євгене Мельнику! Якщо ви вже очолили на Волині альтернативний орган влади - Народну Раду і тепер перебираєте на себе повноваження облдержадімінстрації, то як поживає ваш депутатський мандат? в кармані лежить чи як належить свідомому українцю здали у верховну раду. бо ж тепер ви ж уже два дні закони країни порушуєте, суміщаючи дві державні посади. який же ви приклад тоді вашим відданим на Майдані подаєте? може хтось тоже.хоче побути народним депутатом. а через вашу безвідповідальність страждає вірний чи то дурний наївний український народ
Про Майку Показати IP 26 Січня 2014 19:41
а Майці Москвич народного героя мало. і собі посаду урвала а забули як за неї вся Україна встала. бо ж дитятко без розуму потрет глави держави погнівило. потім злякалось, опамяталось, розплакалось і вдома тихенько сиділо таких треба у владу - безперечно і побільше. щоб від людей ховалися і тільки про свої інтереси думали. чи про таткові. треба ж родинному бізнесу помагати. нові грошенята додомці приносити. бо ж давно були при владі, бабло косить по новому надо. грабимо банки, вриваємося у магазини. Шибі гроші на нову машину. Майці - на шубу, Козюру - на нове Буратіно, Мельнику - на нову стоматполіклініку. А Бондарю чого ніякого комітету не доручили. йому ж три особнячки обігрівати у сурову зиву треба ж сильно СКИДАЙМОСЯ НАРОД. ЇМ ГРОШІ ТРЕБА!
ЛІКАР до Про Майку Показати IP 26 Січня 2014 19:49
Коли людина мовчить, то є надія що вона може розумна.
DED до ЛІКАР Показати IP 26 Січня 2014 20:45
Ну, Майку це не стосується... Мовчання не про неї...
Саша до Про Майку Показати IP 26 Січня 2014 21:44
а це случайно не модного господаря Степана Москвича доця?
Меневичі до Саша Показати IP 26 Січня 2014 23:22
Мая ніякого відношення до Москвича не має. Просто однофамілиця. Сама з Маневич чи району і батьки в неї прості
до Маневич до Меневичі Показати IP 27 Січня 2014 07:26
а ти її в Маневичах часто сам бачиш. якщо вона звідтіля, чого тоді на Майданах луцьких тусується? з Луцька вона, модного Степана Москвича доця. співтавте фото - схожість на ліцо. http://vk.com/moskvichmajana переконайтеся
шурік до Про Майку Показати IP 27 Січня 2014 10:06
Краща оборона - наступ. Якщо рильце в пушку і будеш мовчати - нема гарантії, що не посадять, а на хвилі народного невдоволення можуть і про рильце в пушку забути і посаду під майбутнє збагачення здобути.
Небажаючий до Про Майку Показати IP 27 Січня 2014 10:32
Та найдіть їй нормального хлопа, хай попробує другого щастя, а то все революція-революція в голові.
Я Показати IP 26 Січня 2014 20:05
Козюра, була . син романюка віддавайте народу Карабаса-барабаса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
lutchanka до Я Показати IP 26 Січня 2014 22:23
Карабас - Барабас таке відноення має до Козюри,Були і Романюка як мешканці неприватизованої квартири до держави. карабас-Барабас просто арендує приміщення, і тільки...
Анонім до lutchanka Показати IP 26 Січня 2014 23:34
Саме примцення мається на увазі!
Я в шоці Показати IP 26 Січня 2014 20:20
Як писали 3000 осіб не може вирішувати за всіх!!! Зараз ви герої но дасть Бог цей абсурд закінчиться швидко і тоді на виборах будете отримувати коли обс*ретеся 0,0%.
СОН Показати IP 26 Січня 2014 20:27
Це все насправді, чи може я сплю? БОЖЕВІЛЬНЯ !!!!!!
про козюру Показати IP 26 Січня 2014 20:33
Те нагле і самовпевнене щеня на ім'я козюра ні в я кому разу не можна допускати до влади. Воно ж тільки і думає про свої кишені.І гарно прикривається високими словами.Але народ вже його давно розкусив,Богу дякувати.
ЛІКАР до про козюру Показати IP 26 Січня 2014 21:49
100%!!!!!!!
КОЗАК до про козюру Показати IP 9 Лютого 2014 15:46
У 90х збутчик крадених мобілок
Лучник Показати IP 26 Січня 2014 20:48
Бідна Волинь.... Кучка неуків, які в своєму житті нічого не робили і робити не будуть, рветься до влади і грошей.
лучанка Показати IP 26 Січня 2014 20:57
100% згидна за козюру не допускати до влади.
до Мельника Показати IP 26 Січня 2014 21:09
Шановний пане, Мельнику розкажіть волинянам, як ви "бідний" бізнесмен лікували свою родичку в лікарні за кошти волинян, бо у вас бідного та нещасного не знайшлося грошей... а гроші ви взяли з обласного бюджету....а вам "особливому" гроші виділялися за окремою статтею закону.. не всім так дано долізти до корита... бо чесні люди в чергах стоять. на державні кошти.... .по декілька років... а деякі з них.. і не дочекались....а вам можна все...??? Ви рахуєте чужі статки....Розкажіть за склад на Лазо у м. Луцьку, який зареєстрований на вашу дружину.... і як чесно на торгах його купили.... без блату... а просто ,як пересічний громадянин. Годі прикриватися і розказувати балачки... ви нічим не кращий..... тих кого судите!!!!
БОГДАН Показати IP 26 Січня 2014 21:15
Особисто мене дивує характер дискусії на сайті .Хіба так важливо ,чи увійде Шиба та Козюра до складу щойно утвореної хунти чи ні.По любому це буде вирішувати не вулиця..Як на мене, більш цікаве питання ,чи дійсно Янукович вирішив,.в силу до кінця не зрозумілих причин (шантаж Заходу,загроза конфіскації закордонних активів,тощо?) повністю капітулювати і віддати владу тому ж Яценюку.Якщо так,то Яценюку не позаздриш. Він мусить,в такому разі, взяти на пів-року ,до виборів,повністю відповідальність за країну на себе.Його чекають великі проблеми з Євросоюзом та Росією,ймовірне обезцінення гривні,ріст цін та злочинності,безробіття,підвищення комунальних платежів за квартплату для населення. Я вже мовчу про очікуваний розкол України ,небажання Сходу та Півдня країни перераховувати кошти до Києва та годувати пенсіонерів,чорнобильців,безробітних та матерів-одиночок із Західної України. Пересічний громадянин від хаосу однозначно втратить,ймовірно виграють українські олігархи, всілякі пройдисвіти типу Мельника,Вітіва,Гузя ,Козюри та Шиби і то,тимчасово і на короткий термін. Яценюк,як політик,теж програє,,думаю він на себе відповідальність брати не захоче,що ще більше посилить хаос в країні. .Якщо Тимошенко вийде на свободу,то вона зплутає карти нашій опозиційній трійці і може стати президентом .Але люди, в кінцевому рахунку ,теж програють від дій цього горе -політика.В умовах кризи,Україна змушена буде продати всі стратегічні промислові об*єкти та українську землю транснаціональним кампаніям.Але це за умови ,якщо Україна не розколиться і залишиться цілісною державою.При розколі будуть ще більш катастрофічні наслідки для людей,особливо із Західної України. Велика ймовірність того,що події січня 2014 року наші нащодки визначать як чорну дату в історії нашої країни.
DED до БОГДАН Показати IP 26 Січня 2014 21:19
І ще який чорний ((((((((
Віра до БОГДАН Показати IP 26 Січня 2014 22:15
А це вже правда, а не содрогання повітря гаслом "Слава Україні"! От тоді побачите ту "славу", коли ціни підуть вгору, а платити навіть не буде чим! Єйфорія швидко пройде, а от сьогодення дуже швидко все розставить все на місця!!! Владу взяти... а от нею розпорядитись, от де мізки потрібні, а майже у всіх на сцені Луцького майдану їх обмаль!:( Ну радуйтесь - отримали...
Мишко Показати IP 26 Січня 2014 21:17
Товариство, що то у нас за президія?Цей орган може хіба кредит взяти на народні плечі....Чому не Гузь очолив?Чи він самоусунувся?Шиба себе уже показав(при тому всьому 5 років це немало для достойного вчинку(((((), Алєксеев .....(то т реба брати відгуки в Кораблику), а про Волинського Остапа Бендера-Буратіно годі говорити. Регіони ху.......во, но ці хлопці то взагалі із розряду "Говори мне бред, а я найду в нем смысл!!!!"Ганьба!!
СуперпуперЮлік Показати IP 26 Січня 2014 21:18
У Верховній раді голосували руками. Усі встали на вуха, що це не лігітимно. В облраді проголосували так сами руками і кажуть, що так має бути. Невже так сильно рвемося до влади??? Невже так сильно наср*ть на усіх. Подвійні стандарти....
Кавалєр Показати IP 26 Січня 2014 21:18
Я в шоці.... як ці У..*...О....Д...И ще щось можуть виголошувати зі сцени...яка на х... народна рада. що ви морозите? ви взагалі розумієте, що коїте....завтра вас всіх загребуть....мельник - клоун, шиба - мег, від кого луцьк вже погавнішав, козюра - ноу комент. москович просто космос, собуцький - колхознік....Волиняни і ви риходите їх слухати....на вила
Народ до Кавалєр Показати IP 26 Січня 2014 21:51
Ура!!! Кавалєр наш рульвий, всі за ним. Тю ото дурень.
40-й до Кавалєр Показати IP 26 Січня 2014 22:02
Підтримую. Молодець. Реальна та чітка мова.
Кавалєр до 40-й Показати IP 26 Січня 2014 22:19
я ж ще про Алексеєва забув написати. Він за тими майданами навіть не має часу поголитись. А смердить як? фу... торгує на секонді на винниченка... ну а їх побратим боруцький...має славу на весь гпз...пияк...треба скинутись з майдану може хоч зуби вставить...перед нардепом вітівим схиляю голову...добре, що хоч зараз надумався повчитись, щоб вищу освіту отримати....прохання до журналістів прослідкувати коли йому його побратим Карпюк диплом видасть в унверситеті україна....заочно треба років зо пять мабуть гризти граніт науки...він тільки поступив в цьому році...агов журналісти візьміть цю замітку і занесіть собі в архів, щоб через кілька років перевірити наявність і видачу диплома
гостя Показати IP 26 Січня 2014 21:27
Краще був би Клімчук а не Бондаря чи ще з тих самих що вже себе проявляли знов до корита ставили. Клімчук багато чого хорошого зробив людям . І веде себе не так як Майя яка портрета Президента зривала. Шановна, якщо ви на своїй посаді теж щоб будете робити що людей не буде влаштовувати то ваш портрет теж будемо виносити і так себе вести. Таких до влади??????????????????Сором і ганьба. Люди стоять за нормальне життя а не за тих що колись уже були при владі і знову туди ж лізуть щоб набивати кармани ...
Павло до гостя Показати IP 26 Січня 2014 22:08
Яка посада?:) Хай пограються трохи, а потім люди з вилами прийдуть і буде їм влада!!!
козак до гостя Показати IP 9 Лютого 2014 15:13
Клімчук мае природній склад характера дипломата який заради спільноі справи для громади готовий до особистиго приниження чого небачу у осіб при діючій владі іякі рвуться до корита ПАТРІОТИ УКРАНИ НАРОД НА МАЙДАНІ А ТАКОЖ КРАВЧУК З КЛІМЧУКОМ
ПРОТИ МАЙДАНУТИХ Показати IP 26 Січня 2014 21:32
КАВАЛЕР ТОБІ РЕСПЕКТ .
Віта Показати IP 26 Січня 2014 21:41
КАвалєр написава правду. І Богдан написав правду.
Спостережна комісія до Віта Показати IP 27 Січня 2014 23:13
Кавалер то дуже вже підстаркуватий, під себе ходить, щелепи вставні а ще як той півник - я кавалер!
з Волині Показати IP 26 Січня 2014 21:51
Да люди прості стоять на майдані а в області вже формують свою банду. беруться до влади кров"ю. Навіть не хочу догадуватись що буде робитися у області з такими керівниками. Якщо не будете робити те що обіцяли то вас теж на коліна ставити???
патріот Показати IP 26 Січня 2014 22:06
Одні заступники і заступниками поганяють... а працювати хто буде? Ви хоч думаєте що виробляєте? Собуцький?:) Ну селяни - тримайтесь! Ви ще Карпюка за счастя згадувати будете в порівнянні з цім "типом"! Ну а сам Мельник, а Алексеєв?! Епрст - що робиться... Ця горстка "керівників" всю область на коліна поставе...
Ірка Показати IP 26 Січня 2014 22:16
люди схаменіться нашо вам міняти шило на мило? це ж вони б"ються за посади проливаючи кров простих громадян
Олександр Показати IP 26 Січня 2014 22:26
Приду*ки, що тут ще добавиш. Як діти маленькі. А люди ж, люди! Кому вони вірять. Та в Україні нема жодного чиновника і партійця - з бувших і тих, що зараз - яким можна владу довірити. Можна подумати, що за Кучми, Ющенка, Юлі не крали??? Крали, і крали ці самі люди. Плюнути їм усім персонально у харю - кожному члену так званого виконкому так званої народної ради... А що робити - не знаю сам...
все перечитав Показати IP 26 Січня 2014 22:41
Перечитав всі коментарі.Багато реально правдивих речей особливо в останніх коментарях.Немає в нас достойних кандитатів на перше крісло в області.Як би не було,а Клімчук прекрасний менеджер,йому достойної заміни не знаю. Безтолкове і нікчемне керування областю за часів прищавого і Вована Бондаря нічим позитивним для області не запам'яталося.Не хочеться знову вступити в г..но на піку революційних емоцій.Кажу це все як думаю, хоча і підтримую Майдан і морально і матеріально.Як і в 2004 році.
Кавалєр до все перечитав Показати IP 26 Січня 2014 22:43
+100000 ласкаво просимо у 2004-й
КОЗАК до все перечитав Показати IP 9 Лютого 2014 15:15
ПІДТРИМУЮ
За Вітіва Показати IP 26 Січня 2014 22:46
Зайшов на сайт Верховної Ради ознайомитися з освітою нашого обранця.ОСВІТА СЕРЕДНЯ !!!І такі нами керують??? http://gapp.rada.gov.ua/mps/info/page/15702
Кавалєр до За Вітіва Показати IP 26 Січня 2014 22:51
Ти що мені не вірив, що аж прийшлось на сайт ради ходити
КОЗАК до За Вітіва Показати IP 9 Лютого 2014 15:38
ОСНОВНЕ ДЛЯ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ СОВІСТЬ МУДРІСТЬ МИШЛЕННЯ А НЕ ДИПЛОМ
Кавалеру Показати IP 26 Січня 2014 23:01
Та навіть не міг подумати !!!!!!!!!!
Вітя Показати IP 26 Січня 2014 23:07
Клімчука залишити!!!! Він кращий. Для обасті кращого немає. Дякую йому що він така нормальна проста людина. А хами будуть завжди хамами . Бондаря -НІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
укр. Показати IP 26 Січня 2014 23:34
Прочитав коментарі.Всі нормальні. адекватні люди. Чому. тільки персонажі театру абсурду правлять сьогодні бал? Може з метою показати всю свою дурь?А хто тоді ті люди . що там стояли та так болісно переживали за Украіну? Питання- а за яку Украіну вони переживали? Невже вони не розуміють що своіми руками та руками гузів. козюр іі нищать?
степан Показати IP 26 Січня 2014 23:40
дорогі тролі! невже ви думаєте, що клімчук і далі платитиме вам по 4 тисячі в місяць за це обс*******? ви ж усі вже вчорашні, то краще роботу почніть шукати. кажуть, кромберг розширяється
віра до степан Показати IP 27 Січня 2014 08:19
А ти хоч при роботі ледарю? Чи вже кабінетик собі примітив?:)
КОЗАК до степан Показати IP 9 Лютого 2014 15:33
СТЕПАНЕ Я НЕПЛАТИВ ДАНІ Н ІПРИ СОВЕТІВ НІ ПИ ВІЛЬНІЙ УКРАІНІ ТОМУ ЩО НЕХОТІВ КОРМИТИ ВЛАСТЬ ІМУЩИХ ТОМУ ЩО ХОТІВ ЩОБ ЛЮ ДИ ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ ВМОЕМУ БІЗНЕСІ ОТРИМУВАЛИ ДОС ТОЙНУ ЗАРПЛАТУ Я РОЗУМІЮ ЩО В НОРМАЛЬНІЙ ДЕРЖАВІ З НОРМАЛЬНИМ МЕНТАЛІТЕТОМ НАРОДА ЦЕ НЕПРАВИЛЬНО ТОМУ НА ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС КЛІМЧУК САМЕ ТА ЛЮДИНА ЯКА БУДЕ ДБАТИ ДЛЯ ОБЩИНИ ДЕ Б ВІН НЕ ПРАЦЮВАВ ХОЧ З НАШИМ НАРОДОМ Я ЙОМУ НЕЗАЗДРЮ АЛЕ НАПЕВНО ЦЕ ЙОГО МІСІЯ
читач Показати IP 27 Січня 2014 01:12
оце б**дь,вся народна влада?,одні злодюги замінили іньших,ви,що іх підтримали, ви що зовсім без мізків?все-таки вас влучно назвали майДА*Нами,вас же просто використали як презервативи,для штурму щоб дорватись до корита і дорвались,під ваші оплескі,це вже клініка,вас всіх треба перевірити на вменяємість,це ж повний абсурд,Після цього ви будете говорити,що ви не бидло?Щоб вас не називали бидлом-ведіть себе як люди,штурмувати раду щоб віддати іі злодюгам-це вже за межами людьського розуму,
Сонячна Показати IP 27 Січня 2014 01:52
даааааааааааааа...головна тема....ну нема кліма і добре
Віка Показати IP 27 Січня 2014 08:22
Ну що, переконались? 100% повторення 2004-го! Беруть призначають не за профпригідність, а за майданні погляди! Ох і будете мати...!!!:(
болить... Показати IP 27 Січня 2014 09:19
Згідна зі всіма коментарями, але....Де поради що робити? Залишити все як було? Може треба і 10 революцій, і 10 Майданів, і надцять державних переворотів....щоб були реальні зміни...А так лише коментувати залишається і сидіти надалі як слимаки і чекати поки не зжере нас корупційна влада-крадій і хижак. Нічого не вдієш, так, немає в такої достатньої кількості гідних господарів, політиків, які змінять шлях нашої країни. Треба їх "вирощувати" і для цього дух революційний, дух народного контролю має бути постійно присутній, щоб кожна влада працювала і боялась початку народного невдоволення...Саме з цим Майданом для мене по іншому зазвучав Гімн України, зазвучав в серці...Слава Героям, які хочуть, і життя кладуть для того,щоб наша країна була САМОДОСТАТНЬОЮ, БАГАТОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ!!!!
777 Показати IP 27 Січня 2014 09:27
Хто проти бидламу, який зараз відбувається в країні, ставимо +
БОГДАН Показати IP 27 Січня 2014 09:40
Вчора я вже писам про своє бачення декількох катастрофічних сценаріїв, щодо розвитку подій в Україні. Ввечері переглянув новини в інтернеті та на та провідних українських,російських та польських телеканалах,читав пресу .Я все більше переконуюсь,що ситуація продовжує лише загострюватись.Якщо Яценюк отримає посаду прем*єра і пііде на підписання Асоціації з ЄС ,Україна однозначно розколеться., Південь та Схід припинять фінансувати Київ,почнуть формувати так звану Малоросію Ще декілька спостережень.У Черкасах,Запоріжжі,Дніпропетровську,Сумах,Чернігові,міліція та =Беркут= дали відсіч радикальним бандам опозиції ,які часто формувались не у згаданих обласних центрах а у Львові ,Рівному,Тернополі та Майдані у Кмєві.Особливо мене вразили дії черкаської міліції,вони перші дали відсіч бойовикам і показали всій Україні ,що знахабнілій банді можна протистояти.Я впевнений,що і в Луцьку ,де губернатор користується авторитетом та підтримкою більшості волинян,має більшість в обласній Раді, можна було протистояти бойовикам-радикалам ,не дати захопити приміщення ОДА. Для цього потрібна була політична воля,сміливістьта витримка,а не принижуватись і ставати на коліна перед озвірілим бидлом .Проти біт,палиць ,каміння у міліції є щити,.гумові палиці,рушниці з гумовими кулями, шумові гранати .В Києві слід вводити надзвичайний стан, ,жорстко зачистити Майдан від бойовиків,вилучити у них зброю,притягнути винних до відповідальності по Закону.,пам*ятати,що симпатії киян вже на боці влади.Галичину(Львівська,Тернопільська ,.Івано-Франківська обл) взяти у блокаду-припинити будь- яке їх фінансування,виплату пенсій і т.п.Не боятись шантажу ,що вони вийдуть з України -якщо хочуть ,хай виходять .Лише таким чином можна спасти Україну . Не можна уподоблюватись стаду покірних баранів,яких ведуть на заклання.!
болить... до БОГДАН Показати IP 27 Січня 2014 09:55
Шахти Сходу не працюють- живуть лише на дотації державні. Продукція Східних заводів Росії не потрібна (в них такого добра свого вистачить).Хто годує Київ? 20-30 млрд. влада краде в нас в рік , позичає 15 в Росії, бо казна порожня...???? Думаю, здивуються Східні області, якщо їх приєднають до Росії. Західна Україна обійдеться і Київ прогодує. А Крим татари ніколи Росії не віддадуть. Якщо блокада, то давайте розділимось. Найкращі стосункі в родині, коли на відстані живуть....Я хочу жити гідно. А в нашій країні гідно жити не дають..
до БОГДАНА до БОГДАН Показати IP 27 Січня 2014 11:35
+1500!!! Тут додати нема чого! Це тільки "революціонери", та їх радікали нічого не розуміють! Думають шибки вибили, погромили, побили все і - життя вдалося?! Помиляєтесь! А більшість тих "правосекторових" ще і життя не бачили, окрім нічних клубів, що вони взвгалі ще можуть про інституцію влади казати, державний устрій і т.д. і т.п.?!
БОГДАН-болить Показати IP 27 Січня 2014 10:14
ВИ хоч середню освіту отримали,коли верзете таку дурню та ахінею? Думаю ,4-6 класів від сили.Росія вкрай зацікавлена у продукції деяких українських заводів,так як і самі українські таваровиробники у кооперації та торгівлі з Росією.Західна Україна дотаційний регіон,вона себе не може прогодувати,а не ще когось кормити.
до БОГДАНА до БОГДАН-болить Показати IP 27 Січня 2014 11:34
+1500!!! Тут додати нема чого! Це тільки "революціонери", та їх радікали нічого не розуміють! Думають шибки вибили, погромили, побили все і - життя вдалося?! Помиляєтесь! А більшість тих "правосекторових" ще і життя не бачили, окрім нічних клубів, що вони взвгалі ще можуть про інституцію влади казати, державний устрій і т.д. і т.п.?!
болить... до БОГДАН-болить Показати IP 27 Січня 2014 16:51
75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" продали компанії "Укрістгаз" за 462 мільйони гривень. Пакет акцій ПАТ "Волиньгаз" продано 24,3 млн. грн. ПрАТ «Газтек». Хто кому дає дотації? Власників не буду називати - Ви грамотна людина, мабуть, можете це дослідити...І список можна продовжити...Досліджуйте, "з богом Парасю"...
макс Показати IP 27 Січня 2014 11:34
Мало тих при*урів освистати - треба було ще дзьоби набити.
Лучанка Показати IP 27 Січня 2014 12:42
Господи не допустити до влади цих козлів. пришиб, Гузів,мельників.Та на кого ви міняєте Климчука, в усіх областях є постраждалі, а внас,як гарно він згладив обстановку і пройшло все мирно. Так, він багатий, бо при владі,Але ж він менеджер, у нас платиться зарплата, у доміках тепло, є гаряча вода, він держить порядок.Хто серед цих бовдурів є кращий. Хто? В кого рило не в пушку.В усіх.Ви, що хочете,щоб пенсіїї перестали випилачувати, зарплати - це область.У нього все під контролем.Ви чим думаєте- у себе вдома порядку не наведете.Якщо ставити,то взагалі людину нову без влади, щоб не була бізсменом, і ні в якій партії.Хай вона буде розумна, але вона не меджер, не знає роботи, вона може вчитися тільки біля такого Климчука.Зараз на рівні Верхоної ради видадуть всі гроші,щоб дала Росія і,що хочете бути без грошей.Тоді капец. Думайте головами, а не д***ми.На одного кандидата не можна брати нікуди.Це продажні злодійські особи.
Гость Показати IP 27 Січня 2014 12:47
А це мале полішучіня рветься до влади. Воно буде областю правити разом з Гузем, в Мавневичі піднімати на ф**г з Луцька дістали вже ці палішуки.тільки м***дою патякати і вміє разом з Гузем а більше нічого
Полішук Гостю Показати IP 27 Січня 2014 15:21
Не рівняйте всіх полішуків під одну гребінку))))) Клімчук дуже багато зробив за останні роки для полісся, Петрович кращий
Гросмейстер Показати IP 11 Лютого 2014 07:36
Виконком із "колишніх",смішно!!! ПРОГРЕСУ не бачу !!!Взагалі то викинуті на сміттєзвалище порвані носки не використовують,а то ноги СМЕРДІТИ будуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus