USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани закликають завершити ремонт прибудинкових територій

22 Листопада 2016 11:09
В черговий раз серед звернень громадян у групу оперативного реагування зустрічаються заклики завершити розпочаті раніше ремонти прибудинкових територій.

Про це йшлося під час оперативної наради в міського голови 22 листопада.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, 30% звернень в групу оперативного реагування «15-80» протягом останніх двох тижнів стосувалися житлово-комунальної сфери. Лучани просили завершити ремонтні роботи прибудинкових територій на вулиці Стрілецькій, 31, 35, Ветеранів, 7,Гнідавській 63а та інших. Також просили відремонтувати дорогу на вулиці Ківерцівській біля поштового відділення № 6, здійснити благоустрій поблизу школи №23 на вулиці Софії Ковелевської.

На контролі перебувають прохання відновлення опалення по проспекту Перемоги, 21, Коперника, 66а, відновлення подачі гарячої води по проспекту Соборності, 10. Комунальні підприємства та ДКП «Луцьктепло» закликали більш оперативно реагувати на повідомлення лучан.

Нагадаємо, що під час оперативної наради 8 листопада повідомляли про звернення містян щодо завершення раніше розпочатих ремонтів на вулиці Винниченка, 25, Стрілецькій, 35, Потебні, 52а, Гулака-Артемовського, 16, Кравчука, 28, 32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus