USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк – найбільш затребуване європейське місто серед туристів

28 Березня 2014 12:44
Вперше і єдине українське місто Луцьк представили на 20-ї міжнародній туристичній виставці «UITT/Подорожі та туризм 2014». Другим українським учасником виставки була Миколаївська область. Більше з України не було нікого. Решта учасників - з інших країн, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Луцький стенд користувався великою популярністю серед відвідувачів. Вони йшли сюди отримати детальнішу інформацію про туристичний потенціал Луцька, святкові заходи з нагоди 585-ї річниці з’їзду європейських монархів, фестивалі протягом 2014 року, туристичні маршрути тощо. І звісно ж, однією з головних причин відвідання нашого стенду є частування справжнім князівським напоєм – волинським питним медом.

Партнерами Луцька у виставці є Волинська обласна державна адміністрація, Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан», рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», ПП «Нові мандри», рекреаційний комплекс «Рестпарк», Санаторій матері та дитини «Пролісок» та ПАТ «Едельвіка».

Довідково. UITT — це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, авіакомпаній, турагентств, національних і регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готельних та курортних комплексів. Виставка розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних подорожей різними країнами світу, і закінчуючи послугами з авіаперевезень, продажем залізничних білетів, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, івент-турів тощо.

Туристична виставка UITT є членом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI, Всесвітньої туристичної організації UNWTO, Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн CECTA, Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації РАТА.

Згідно аналітичного звіту UITT-2013 у виставці взяли участь 724 учасника із 61 країни світу та було 22470 відвідувачів виставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 29 Березня 2014 11:00
Луцьк - найкращий!!!
Діна Показати IP 29 Березня 2014 20:23
А де ж ті туристи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus