USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі волонтери шукають вантажівку, щоб привезти «гуманітарку» з Німеччини

27 Вересня 2015 22:00
Луцькі волонтери шукають вантажівку на 20 або більше кубів для перевезення речей родині загиблого на сході військового. Про це активісти «Автомайдану України» повідомили у мережі.

«Терміново! Шукаємо вантажний автомобіль на 20-ть і більше кубів, забрати гуманітарний вантаж з Берліна до Луцька. Вантаж – це 30-ть парт, 50-т стільців для школярів та шафа з двома ліжками для родини загиблого бійця Руслана Калуша з села Озерце. Один перевізник зголосився доставити вантаж за 800 євро, але це катастрофічна цифра. Вантаж необхідно забрати до середи, 30 вересня, така умова фонду, який надає безкоштовно меблі», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що боєць 51-ої Володимир-Волинської бригади, учасник АТО, житель села Озерце Ківерцівського району Руслана Калуш загинув під Донецьком від кулі снайпера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
БОЄЦЬ Показати IP 27 Вересня 2015 22:56
А нащо тій сімї 30-ть парт, 50-т стільців???? чи згадка про воїна ато це лише "легенда" щоб ввести?
Ctkmlthtq до БОЄЦЬ Показати IP 28 Вересня 2015 10:58
Время волонтерских организаций закончилось. Они больше не играют ключевой роли, как это было вначале боевых действий, - волонтер Касьянов Время волонтерских организаций подходит к концу. Их эффективность постепенно стает меньшей. Вопрос обеспечения армии должен перейти в ведение профессионалов. Об этом в интервью zn.ua заявил волонтер Юрий Касьянов, передает Цензор.НЕТ. Источник: http://censor.net.ua/n353772 Источник: http://censor.net.ua/n353772
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 23:32
В руках перенесите.
Berlin Показати IP 28 Вересня 2015 00:16
a wu napushitj nr.tel. fondy i ja domowljysj , schob potrumalu sche i dopomoglu z dostawkojy.
Перебор Показати IP 28 Вересня 2015 08:14
Автомайданівці можуть продати одну авто і вистачить грошей на доставку
Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 08:19
Чому сьогодні українець для українця став ворогом в Україні ...? чому народ , талановитий та працьовитий , який мешкає на дивній та родючій землі під назвою Україна, не живе спокійно та заможно, а весь час балансує на краю прірви ? Іроди ті, хто творить беззаконня, прикриваючись законами ! Єдине пояснення, яке видається більш-менш реалістичним попри всю свою фантастичність,- те, що на українській землі останні сто років орудує диявол. Українська земля просякнута жахом, на кожному метрі - літри крові і тонни проклять... Нам усім, усій Україні, усім миром потрібно молитися, молитися, молитися чистими тихими молитвами. Молитися і просити прощення за те, що наші предки не зупинили цей жах. За те, що не змогли, не вміли чи не знали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus