USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин знову їде воювати: йому потрібен бронежилет

16 Січня 2015 16:47
Волинянин Юрій Гаврилюк, який з початку березня служив у 51-бригаді й нещодавно повернувся, знову відправляється в зону АТО, тепер – у складі 14 бригади.

ЧИТИТА ЩЕ: ПРО СПРАВЖНЮ ВІЙНУ 51-ОЇ БРИГАДИ

Юрій готується до відправки у зону бойових дій, а бронежилету від влади нашої не дочекаєшся, - повідомляє «Буг».

Його хороша подруга Ярослава Герус на своїй сторінці у Фейсбуці просить допомогти придбати для бійця кевларову жилетку та бронежилет.

«Мій друг, що відслужив з початку березня у 51-ій бригаді, що пройшла пекло і стала сумнозвісною на всю країну, потребує бронежилет, оскільки їх знову, уже як 14-ту, відправляють на полігон, а звідти - хто його знає, що буде. Подаруйте мені кусочок спокою», - написала вона.

Допоможемо всі разом!

Орієнтовна сума - 4000 гривень. Картка Приватбанку - 5168 7553 9331 0996. Герус Ярослава Євгенівна.

До слова, з Нововолинська під мобілізацію підпадає 100 людей. Про це сьогодні, 16 січня, повідомив міський голова Віктор Сапожніков , - інформує видання.

За час АТО із міста Нововолинськ офіційно через воєнкомат мобілізовано близько 300 людей, які числяться за Володимир-Волинською 14 ( колишньою 51 ) бригадою. Про кількість нововолинців у добровольчих батальйонах невідомо, адже їх єдиної реєстрації немає.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під 4 хвилю мобілізації потрапляють понад 2 тисячі волинян, з яких 40% - лучани.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО НЕ ПІДПАДАЄ ПІД ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ. ВІДЕО




КОД
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus