USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі депутати стали на захист Павліченків

1 Березня 2013 08:33
Під час сесії Луцької міської ради депутати прийняли рішення звернутися до Верховної Ради України з проханням ініціювати створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування справи Павліченків.

Про це стало відомо під час 38 сесії Луцької міської ради 28 лютого.

Нагадаємо, що 2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув’язнення та Сергія Павліченка - до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Зубкова. Журналісти й громадські організації виявили у справі фальсифікації, в результаті чого відбулися численні акції протесту в Україні та Європі. Зокрема лучани взяли участь в акції протесту в підтримку Дмитра та Сергія Павліченків, яких засудили за вбивство судді Шевченківського районного суду.

Депутати Луцької міської ради вирішили не стояти осторонь.

«…звертаємося до Вас з проханням ініціювати створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України, яка б була спроможна об’єктивно з’ясувати обставини фальсифікації у цій кримінальній справі та порушення прав підсудних під час судового розгляду. Також просимо забезпечити парламентський контроль під час апеляційного розгляду справи.», - йдеться у зверненні луцьких депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сеня Показати IP 1 Березня 2013 09:39
краше б стали на захист ТИМОШЕНКО.
Всезнайко Показати IP 1 Березня 2013 09:41
Правильно. Хай футбольні фанати та такі ж свободівці мочать суддів і далі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus