USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому «мінеру» загрожує 6 років ув’язнення

20 Липня 2016 10:17
Поліція оголосила підозру псевдомінеру, який повідомив про замінування луцької міської клінічної лікарні та міськради.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили про підозру 41-річному жителю обласного центру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 259

Кримінального кодексу України, який 29 червня близько 22.24 та 22.34 повідомив правоохоронців про замінування Луцької міської клінічної лікарні та міськради. Триває розслідування.

Нагадаємо, 29 червня близько 22:24 та 22:34 до правоохоронців надійшли повідомлення від невідомого про замінування Луцької міської клінічної лікарні та міськради. Протягом декількох годин поліція встановила особу псевдомінера. За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі відкрили кримінальне провадження.

Наразі поліцейські оголосили підозру 41-річному жителю міста Луцька у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Поліція звертає увагу громадян на кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 19 липня, у Луцьку повідомили про замінування приміщення Господарського суду Волинської області, що на вулиці Глушець. Поліція евакуювала людей, вибухотехніки перевірили приміщення. Інформація щодо наявності вибухівки в приміщенні Господарського суду Волині не підтвердилась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жук Показати IP 20 Липня 2016 12:23
Шість років ! Та за що ? По спині дати кілька разів одягнути у жилетку з написом "Мінер" та заставити підмітати всю територію Луцька з ранку до вечора, нехай користь приносить і думає про свій вчинок :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus