USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькому сироті надали кімнату в комунальному будинку

7 Вересня 2016 15:11
Поселитися у гуртожиток виконкому дозволили Тарасу Врублевському, який відомий тим, що облаштовував собі домівку з підручних матеріалів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня.

Відповідно до рішення виконкому, дозвіл на поселення в гуртожиток виконавчого комітету надали Тарасу Врублевському. Луцький сирота отримав кімнату житловою площею 17,6 метра квадратного (кухня, коридор, санвузол в спільному користуванні).

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сирота Тарас облаштував домівку з підручних матеріалів у заростях біля мосту на вулиці Ківерцівській в обласному центрі. До таких методів вдався хлопець, коли платити за комунальні послуги й оренду помешкання стало неможливо. Втім, його дії назвали незаконними й приїхали під вікна з важкою технікою.

Міська влада Луцька ще в січні пообіцяла допомогти йому з вирішенням житлового питання шляхом влаштування його в один з гуртожитків чи надання службового житла, оскільки він на той момент був працівником ЖКП № 11 Луцька.

Після того, отримавши обіцянки, хлопець кілька місяців жив у готелі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 7 Вересня 2016 15:27
Чекаємо на зиму галичан?Будуть будувати хатинки де інде.
ЯІЛ Показати IP 7 Вересня 2016 15:53
Тарас давно вже не працюэ в ЖКП№11... Пропіарили і все... Який він луцький сирота..? А наші дійсно луцькі так і залишаються без даху над головою...
??? Показати IP 7 Вересня 2016 16:43
Сирота при живих батьках у 25 років із Закарпаття, а не Луцьку. Мдааааааа!
5666 Показати IP 7 Вересня 2016 20:01
не завидуйте жеківті сироты бо бох скрутить вам єзики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus