USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майно Завокзального ринку Луцька заборонили відчужувати

20 Березня 2014 17:12
З метою недопущення можливого відчуження майна Завокзального ринку міста Луцька, його визнали речовим доказом. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Нагадаємо, ще рік тому до правоохоронних органів звернулися підприємці, які здійснюють торгівельну діяльність на Завокзальному ринку міста Луцька, із заявою про те, що керівництво Волинської облспоживспілки протидіє їх законній господарській діяльності, примушуючи зменшувати площу торгових павільйонів та сплачувати в касу кошти у вигляді безповоротної фінансової допомоги, які нібито необхідні для накриття торгівельних рядів.

Слідче управління УМВС України у Волинській області за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури Волині здійснює досудове розслідування кримінального провадження про протидію законній господарській діяльності та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Волинської обласної спілки споживчих товариств (частина 1 статті 206, частина 4 статті 191 Кримінального кодексу України).

Як уже повідомлялося, у провадженні допитано в якості свідків майже 50 підприємців.

На підставі ухвал слідчого судді Луцького міськрайонного суду проведено ряд обшуків в приміщеннях Волинської обласної спілки споживчих товариств та у приватних підприємців.

Наразі задля з'ясування дійсних обсягів та вартості будівельних робіт з реконструкції павільйонів, які різняться в отриманих у ході слідства актах виконаних робіт, проводиться будівельно-технічна експертиза.

Відтак, з огляду на те, що майно Завокзального ринку відноситься до такого, яке може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, його визнано речовим доказом та заборонено вчинення будь-яких дій, направлених на відчуження.

Нагадаємо, Луцька міська рада розірвала договір з облспоживспілкою, яка орендувала територію Завокзального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus