USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Мене дивує, коли голова сільради чи району просить гроші», - Савченко

6 Вересня 2018 10:23
Голову Волинської ОДА Олександра Савченка дивує, чому голови районних державних адміністрацій та голови ОТГ пишуть звернення на адресу облдержадміністрації, просячи кошти на вирішення проблем. ОДА, зі слів Савченка, не може виділяти кошти, це префренція облради, яка формує бюджет на початку року.

Про це йшлося 6 вересня під час оперативної наради у Волинській ОДА.

Так, на початку оперативної наради Олександр Савченко зауважив, що «оперативка» збирається тоді, коли є дуже гостра необхідність.

«Голови районних адміністрацій володіють системою формування доходів та формування витрат. Мене дивує, коли голови ОТГ, селищних рад, просять надати кошти, чудово розуміючи, що кошти голова ОДА не може просто надати, адже всі вони затверджені облрадою. Ми теоретично можемо вносити зміни до бюджету, який був затверджений на початку року», - зазначив він.

Та додав: «Я розумію, що ці звернення присилають, щоб потім сказати: «Я написав». Негоже людям на державній службі працювати в статусі депутатів будь-якого рівня, які хоч і мають відповідальність перед виборцями, не просять в ОДА коштів. Ми бюджет області виконали на 101%».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 6 Вересня 2018 11:00
деякі голови ОТГ і депутати сільських і селищних рад звикли жити в совдепії і ходити по світу з протягнутою шапкою. їм пора зрозуміти, що в сучасному світі все в основному робиться своїми руками і головою
Мене дивує. Показати IP 6 Вересня 2018 12:02
Чому Савченко не цікавиться ,котельною Карбишева , ковельським ветсанзаводом,шахтами,44 квартирним будинком,пилорамами , бурштином, правопорядком та дисципліною, некомплектам в бойових частинах ну т.д.
опа до Мене дивує. Показати IP 6 Вересня 2018 13:07
Бо Петрусь не велів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus