USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мені не подобається, як вони працюють», – Ігор Палиця про керівництво Луцької міської ради

28 Листопада 2019 23:29
Народний депутат від групи «За майбутнє» від округу № 22 (місто Луцьк) Ігор Палиця оцінює діяльність нинішнього керівництва на 6 із 10 балів.

Про це він заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 28 листопада.

Зі слів народного обранця, нинішнє керівництво міської ради не повною мірою відповідає його очікуванням. Тож, на його думку, заслуговує на оцінку максимум 6 за 10-бальною системою. Особливо негативно на оцінці позначилася ситуація з відсутністю води в місті. Нагадаємо, днями частина Луцька залишилася без водопостачання понад добу через заміну аварійної ділянки водогону.
«Мені не сподобалася ситуація, яка відбулася днями з постачанням води: невчасно попередили місто, нічого не зробили, щоб був запас води в лікарнях. Фонд «Тільки разом» уже вирішував питання постачання води в перинатальний центр та обласну лікарню в аварійному режимі», – зауважив народний депутат.

Окрім того, він відзначив, що в міській раді недостатньо приділяють уваги вирішенню інфраструктурних питань, комплексного розвитку міста. Адже ще раніше владу просили залучити спеціалістів, проєктні інститути, які б напрацювали пропозиції, як вирішити в місті ситуації з парковками, транспортними потоками, стоянками. Також, додав Ігор Палиця, у Луцьку так і не запровадили мораторій на нове житлове будівництво.

«Я наполягав на тому, щоб ввести мораторій на все нове житлове будівництво, поки не буде зроблений аналіз того, де будуть стоянки, нові дороги, комунікації, яким буде зонування та ін. Це не зробили. Я не знаю чому, але під час наступної зустрічі з керівництвом міста я казатиму, що мені не подобається, як вони працюють», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ставленик Пустовіта Показати IP 28 Листопада 2019 23:46
Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених на даний час в команді К * подіпьників Детальніше див. на сайті Батов Г Ф : у Волинських новинах * Що думають Луцькі педагоги про реформи в освіті .*
відомий лідер до ставленик Пустовіта Показати IP 8 Грудня 2019 08:12
18 педагогічних працівників нагороджені нагрудним знаком «Відмінник освіти України»: Батов Г.Ф., Касянчук М.В., Овсянніков В.М., Жарікова І.В., Кошинська М.І., Андріюк О.Г., Моклиця В.Й., Свирида М.А., Пилипюк В.П., Гущик В.А., Ситник С.А., Сохацька Т.В., Леснік Н.М., Максимчук С.П., Ничипорук М.Я., Бондзюк А.Х., Мазур С.П., Максимчук О.І. --------------------------------------- Хочеться відмітити в Луцькому ВПУ дуже якісний склад працівнинів ! Очолює список вімічений Знаком якості від ОіН ...* засуджений за ст. 183 КК України - БАТОВ ГЕННАДІЙ ФЕДОРОВИЧ ! ! !
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2019 08:47
От тут думки лучан з депутатами абсолютно співпадають, от тільки лучани нічого зробити не можуть.
До лучанин Показати IP 29 Листопада 2019 10:07
лучани можуть ще не раз віддати свій голос за ті обличчя.(сарказм)
мала лучанка до До лучанин Показати IP 29 Листопада 2019 14:11
ви супер
мала лучанка до До лучанин Показати IP 29 Листопада 2019 14:11
ви супер
скептик Показати IP 29 Листопада 2019 10:43
на жаль, псевдореформатори порошенки, зеленські не мали і не мають наміру будувати демократичне суспільство. всівшись біля корита займаються звичною справою - черпають двома руками і ногами
Надія Показати IP 29 Листопада 2019 11:01
Я би ще нижчу оцінку дала МІНУС 6 балів!!!
Містянин до Палиці Показати IP 30 Листопада 2019 15:32
А як вони мені не подобаються ! Ви собі навіть не уявляєте !
переконаний впевнени Показати IP 6 Грудня 2019 07:48
Нічого на Землі не відбувається випадкову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus