USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Музичний вернісаж» подарував лучанам вечір духової музики

6 Листопада 2017 22:22
З нагоди 60-річчя Палацу культури міста Луцьк лучани та гості міста мали змогу насолодитися музикою у виконанні народного аматорського духового оркестру «Музичний вернісаж» під керівництвом заслуженого працівника культури України Анатолія Вихованця.

Захід відбувся 6 листопада та зібрав повний зал любителів духової музики.

Концертна програма виявилася насиченою, присутнім подарували виконання класичних та сучасних творів в аранжуванні керівника оркестру, таких як «Пульсуюча зірка» Джеймса Ласта, «Флорентійський марш» Юліуса Фучіка, «Баркаролла» Жан-Жака Оффенбаха, яка прозвучала під чарівний спів солісток Марії Науменко та Катерини Панасюк, «Грім і Блискавка» Йогана Штрауса, «Адажіо» Томазо Альбіноні.

За допомогою музики слухачі подорожували світом під мелодію Отто Шварца «80 днів навколо світу», насолоджувалися чуттєвим голосом солістки Вікторії Чайки, згадували світові хіти, такі як твір Рона Себрегста «Золота АББА» та багато інших.

На завершення вечора до оркестру приєдналися Макар Войнаровський із соло на роялі та Андрій Войнаровський – клавішні, які вразили присутніх своєю грою.

Збагатившись натхненням та мелодійним настроєм, гості вечора обдарували виконавців гарячими оплесками та квітами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 7 Листопада 2017 14:55
Дуже гарний був концерт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus