USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ми ідемо на президентські вибори, – Ігор Палиця на з’їзді УКРОПу. Відео

5 Березня 2018 11:40
Чинний президент скоїв речі, через які українці не довірять йому вдруге очолити країну. Натомість УКРОП іде на президентські вибори, аби змінити Україну, щоб було встановлене верховенство права, відновлена демократія і працювала Конституція.

Про це заявив член президії політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», голова Волинської обласної ради Ігор Палиця під час виступу на XІV з’їзді УКРОПу 3 березня.

Зокрема, Ігор Палиця наголосив, що народ України більше не терпітиме брехні та злочинних дій чинної влади. Він зазначив, що Петру Порошенку нізащо не стати знову президентом, адже цього не допустять самі українці, які втомилися від постійних залякувань і усюдисущої брехні.

Також Ігор Палиці акцентував на тому, що із тими, хто прагне позитивних змін у країні, чинна влада активно бореться. Він зазначив, що в Україні зараз є тільки один олігарх, із яким бореться влада України, та й Росії, – це Ігор Коломойський. Він пригадав, що кошти Приватбанку в Криму та Москві привласнив Путін. Водночас у Криму були знесені всі об’єкти, які належали Коломойському. Натомість помічник президента президента Юрій Косюк, нардеп Олександр Герега і досі спокійно торгують у Криму, як і автозаправні станції WOG чи OKKO, які просто змінили назви.

Пропонуємо повне відео виступу Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Jroslav Показати IP 5 Березня 2018 13:57
Хороший виступ Палиці тільки не можна погодитись з тим, що не слід виходити на майдани і вимагати уже зміни влади. Через рік уже ніхто не змінить системи влади. Будемо вибирати тих же самих бариг тільки під іншими гаслами в інших партіях. Якщо не змінити системи, то на наступних виборах до влади прийдуть ще більші злодюги ніж були в минулих владах.
Олександр Показати IP 5 Березня 2018 15:19
Майте на увазі, що в нас в країні ОЛІГАРХОКРАТІЯ. Тому голосувати за будь-якого олігарха, в тому числі Порошенка і т.д - це дуже нерузумно. Люди, не робіть тих самих помилок і не наступайте на ті ж граблі!
Лучанка до Олександр Показати IP 5 Березня 2018 15:59
Абсолютно згідна з Вами треба уважно переглядати списки партій нових в тому числі. Скажу особисто за себе - якщо на попередніх виборах я всюди голосувала лише за "Укроп" - то на даний момент дивлячись на нашу міську раду можу написати лише одне - "розчарування" . Хоча безпосередньо до Палиці ставлюсь з повагою.
Батько Показати IP 6 Березня 2018 10:20
Завжди за Укроп!
ігор Показати IP 6 Березня 2018 23:25
буде легально всіх слухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus