USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Микола Романюк пообіцяв збудувати студмістечко

27 Червня 2008 16:30
Під час зустрічі з головою ОДА Миколою Романюком молодіжні лідери Волині наголосили на проблемі житлового забезпечення студентів. Губернатор запевнив останніх, що скоро у Луцьку таки з’явиться студмістечко, – 27 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова студради Волинського національного університету Майя Марченко наголосила, що наразі проблема житлозабезпечення молоді залишається однією із найважливіших. Керівництву Волині про неї відомо. Лише близько 62% студентів забезпечені гуртожитками, решта – наймають квартири, – зауважив голова облдержадміністрації Микола Романюк.
 
Пан Романюк пообіцяв вирішити це питання та «вийти на генплан забудови уже у вересні – жовтні цього року». Він додав, що «це має бути не просто гуртожиток – там має бути фітнес, спортивні клуби, Інтернет та усе необхідне студентам».
 
Волинський губернатор попросив молодіжних лідерів вносити свої пропозиції щодо проекту та брати активну участь у розробці плану студмістечка «хоча б якщо не для себе, то для своїх наступників».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus