USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Героїв УПА зріжуть аварійні дерева над дорогою

27 Липня 2017 11:10
Зрізати аварійні дерева на вулиці Героїв УПА просить депутат Луцької міської ради. Зі слів обранця громади, вони несуть загрозу водіям, адже зелені насадження нависають над дорогою і будь-якої миті можуть впасти.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міської ради 26-го липня.

З депутатським запитом щодо видалення аварійних дерев звернувся Аркадій Саламатін до секретаря Луцької міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

«Минулого буревію велика гілка, яка відламалася від дерева, впала просто на дорогу. Нині там є ще 4 аварійних дерева. Вони ростуть на вїзді на вулицю Героїв УПА і будь-якої миті можуть впасти та спричинити непоправну біду. Окрім цього, це псує й електролінії. Тому прошу не чекати коли настанеться лихо, а ці дерева зрізати», - наголосив Саламатін.

Звернення колеги більшість депутатів міськради підтримала.

Нагадаємо, 21 липня Луцьк атакувала сильна злива із градом та блискавками. Внаслідок зливи затопило фактично усі райони міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мешканка Показати IP 27 Липня 2017 11:46
Дуже радію за вулицю Героїв Упа що там чистять вулицю після бурі 21 липня, А от на вулиці Олексія Шума після бурі ще 29 червня така сама ситуація відламалась величезна гілка від дерева і перекриває тротуар та частину дороги та на додачу ця гіляка зависла на дротах - та її не зрізають - а пояснення більш ніж просте та доступне - "гіляка не порвала кабеля". Отож і виходить , що на вулиці Олексія Шума треба терпляче чекати поки ця гіляка звалиться , порве кабеля і дай Бог нікого після цього не "приб`є" током. До речі "аварійних" дерев там теж росте чимало , але їх ніколи не чистять. Певно має статись нещасний випадок , щоб звернули увагу. Та до слова думаю таких вулиць в місті можна знайти немало.
Мешканка Показати IP 27 Липня 2017 12:14
P.s. Хочеться дізнатись де той депутат нашого округу Нестерук - чомусь ніхто ніколи його не бачив взагалі - чи він лиш за Світязь вболіває ? Певно на наступні вибори там балотуватиметься?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus