USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На околицях Ковеля ветсанзавод скидає туші тварин просто у яму. ФОТО

2 Січня 2017 13:28
На околиці Ковеля готують екологічне лихо - ветсанзавод скидає падаль просто у викопану яму, інформує Район Ковель.

Приголомшуючу картину зафіксували журналісти на території Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод». Тут падаль просто скидають у викопану яму, абсолютно не думаючи про наслідки для навколишнього природного середовища.



«Що ви тут ходите-заглядаєте?!» – суворим невдоволеним голосом намагалася відігнати мас-медіа заводська сторожиха.



На запитання про директора, жінка сказала, що того на території немає і до кінця дня вже не буде.

Ветсанзавод створений для утилізації мертвих тварин та запобігання поширення інфекції в окрузі. Проте, його керівництво при потуранні місцевої влади та бездіяльності екологічної служби йде на такі ось ганебні вчинки. На думку начальства, падаль простіше закопати в землі.

Підприємство знаходиться у заплавах Турії і є дуже велика ймовірність забруднення водних горизонтів. Місцеве населення опасається, що інфекція проникне в їхні криниці. Люди вже не раз зверталися в обласну екологічну інспекцію. Екологи приїдуть, помригають та повертаються назад до Луцька, а проблема залишається і набирає все більш загрозливих масштабів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сором Показати IP 2 Січня 2017 22:24
Жах!Та коли вже хоч щось буде нормально працювати, якесь лихо! Абсолютно не думаючи про наслідки,а вони можуть бути жахливі,нікому нічого не потрібно...Ото держава виділить місце на одного еколога,і то чиновницьку посаду, і більше не потрібно,а тут самі ,що хочуть,куди хочуть...На усіх підприємствах повинні бути такі посади,які серйозно,дуже серйозно це відстежували і робили,приймали правильні рішення для утилізації,яка не буде приносити ніякої шкоди людям.Співчуваю ковельчани,що поруч таке "чудо"...
слідопит до Сором Показати IP 13 Травня 2017 21:02
Державне підприємство «Укрветсанзавод» утворено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 жовтня 2012 року №1147 «Деякі питання вдосконалення роботи підприємств, діяльність яких пов’язана з утилізацією та переробкою відходів тваринного походження, неякісних харчових продуктів та продовольчої сировини», з віднесенням його до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби... Це так держава реформи продовжує? В держреєстрі юросіб воно в стадії БОНКРУТСТВА.
Ковельчанин Показати IP 3 Січня 2017 09:02
Відпрацьовані ртутні лампи,термометри,батарейкиі акумулятори куди подіти людям?Де інформація для населення?
Олег Показати IP 3 Січня 2017 19:39
Ур*ди!!!!!!!!
Набридло Показати IP 22 Березня 2017 19:16
Хоч я живу далеко від "другого ковеля", але цей сморід доходить і до моїх районів, а це за 10 км від самого заводу. Скільки можна терпіти цей запах? Я сподіваюся, що люди, які стоять на блокаді завершать розпочате діло.
Ковельчанин Показати IP 8 Квітня 2017 18:46
На сьогоднішній день наша,так називаїма влада вирішила питання.вони хочуть сховати це все г*вно в лісі біля сила Старі Кошари.на сьогоднішній день житилі сила перекрили дорогу і нежопустять цього.хай собі під поріг завизуть.
Доброзичливець Показати IP 10 Квітня 2017 20:43
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus