USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Рівненщині затримали львівське сміття з супроводом

13 Квітня 2017 13:46
На Рівненщині вночі 13 квітня поліція затримала вантажівку зі львівським сміттям у супроводі дорогої іномарки, які намагалися вивантажити сміття та втекти з місця злочину, інформує УНІАН.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, вантажівку MAN, наповнену львівським сміттям, поліцейські помітили у момент, коли її водій намагався вивантажити сміття поблизу дитячого табору.

Побачивши поліцейських, водій вантажівки та водій автомобіля Lexus, який супроводжував вантаж, почали тікати. Поліцейським вдалося затримати зловмисників. Водій вантажівки, житель Сумської області, заявив, що віз 30 кубометрів сміття зі Львова нібито у Запоріжжя. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Обидва автомобілі перебувають на території Бугринської сільської ради Гощанського району.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.

Тим часом, Андрія Садового звинуватили у безгосподарності. Так, мовляв, за 11 років на посаді мера Львова можна було вирішити проблему зі сміттям, - вважає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. А на думку очільника Харкова Геннадія Кернеса, міський голова Львова Андрій Садовий сам зробив проблему зі сміттям політичною. Насправді вирішення сміттєвої проблеми це господарська робота мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Квітня 2017 15:00
а навіщо вирішувати проблему ? краще з неї стригти бабло
Друг Садового Показати IP 13 Квітня 2017 15:53
Задовбало це сміття! За стільки років той Садовий ніфіга не чесався, а тут бєшєні гроші на пальне викидає, щоб по Україні сміття розпихувати. Зате нерухомості в нього й жінки стало в рази більше. Всі львів"яни знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus