USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Рівненському полігоні – інтенсивні навчання. ФОТО

12 Серпня 2016 17:36
Інтенсивні заходи бойової підготовки тривають на Рівненському загальновійськовому полігоні.

У підрозділах окремої артилерійської бригади оперативного командування "Захід", тривають заняття з обслугами та підрозділами, які відпрацьовують нормативи спеціальної, технічної підготовки та виконання вправ стрільб зі штатного озброєння згідно курсу підготовки.

Про це повідомляють у прес-службі оперативного командування «Захід».

Слід наголосити, що більша половина особового складу підрозділу – це контрактники, учасники бойових дій на сході України, де вони отримали неоцінений бойовий досвід, адже недаремно на їх шевроні гасло «Вогонь запеклих не пече».

Зі слів командира військової частини полковника Сергія Баранова, особовий склад бойових розрахунків продемонстрував виучку та злагодженість дій під час виконання вогневого завдання.

Головна мета, яка ставилась перед особовим складом, це отримання навичок дій в умовах наближених до бойових. Швидкість зайняття вогневих позиціях, точність в наведенні гармати, влучність пострілу, ось головні критерії від яких залежить життя не тільки підлеглого особового складу, а і життя тих хлопців, яким буде забезпечене вогневе прикриття, а по великому рахунку виконання поставленої задачі в цілому - додав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Михайлович Показати IP 12 Серпня 2016 18:32
Артилеристам - слава , слава !!! Ви кращі , ви опора і надія нашої незалежності від окупації москалями ...!!! Здоров'я вам, удачі і терпіння ...!!!
кутомір Показати IP 12 Серпня 2016 20:43
Як добре що бюджет МОУ 300 мільйонів гривень в день .Ви їм щеб гармати Першої світової війни типу КАНЕ дали. .Модернізація артилерії заключається мабудь в пофарбувані.
кутомір Показати IP 12 Серпня 2016 20:46
Як добре що бюджет МОУ 300 мільйонів гривень в день .Ви їм щеб гармати Першої світової війни типу КАНЕ дали. .Модернізація артилерії заключається мабудь в пофарбувані.
ноніус Показати IP 12 Серпня 2016 21:10
Міномети періоду Другої світової війни за 500тисяч вот вам і модернізація.І куди Баранов дів 2С19.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus