USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чого просили луцькі діти у Діда Мороза

8 Січня 2014 08:16
Зі святом Різдва Христового дітей із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, вітали у Луцьку.

Захід відбувся 7 січня у «RingDJCafe».

Організував дійство Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за фінансової підтримки підприємця Андрія Покровського. Привітали 42 дітлахів із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, зокрема з багатодітних та малозабезпечених сімей. Подібний захід відбувся 1 січня.

На початку свята помічниця Діда Мороза запропонувала кожному з дітлахів розповісти про свої найзаповітніші мрії у 2014 році. Найчастіше діти просили у подарунок планшети, ляльки та інші іграшки, дехто мріяв про подорожі. Один хлопчик побажав, щоб його мама більше ніколи не хворіла.

Після прибуття довгоочікуваного Діда Мороза на дітлахів чекали ігри, танці та інші розваги. Дід Мороз витягував з капелюха записки із бажаннями дітей, після чого кожен з них розповідав йому колядку або вірш. Наприкінці свята улюблений новорічний персонаж вручив подарунки (солодощі та канцелярське приладдя) маленьким лучанам. Також дітлахів частували солодощами у «RingDJCafe».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ ХЛОП Показати IP 8 Січня 2014 09:40
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ ХЛОПЦІ !!!! Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння НЕ ДОПУСТИМО ПОШИРЕННЯ АЛКОЗАРАЗИ!!! ЗА ТВЕРЕЗУ НАЦІЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!! ============== Ганьба алкогольним "цінностям"!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus