USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Тернопільщині потайки скинули 10 вантажівок сміття зі Львова

24 Жовтня 2019 08:29
На Тернопільщині несанкціоновано скинули 10 вантажівок сміття зі Львова.

Як повідомили у пресслужбі Бережанської міської ради, інцидент стався в ніч на 23 жовтня.

Невідомі особи шляхом пошкодження замка та зняття шлагбаума завезли орієнтовно 10 вантажних автомобілів зі сміттям на територію сміттєзвалища поблизу с. Павлів (урочище «Бізятин»). У смітті було виявлено квитанції та документацію зі Львова. Про це керівництву міськради Бережан повідомив сторож ТзОВ «Компанія «Еко-Інвест», яка займається звалищем.

Наразі шукають свідків, які бачили колону і можуть допомогти знайти тих, хто несанкціоновано скинув сміття на Тернопільщині.
Як відомо, у 2017 році на вулицях Львова накопичилося 11 тисяч тонн відходів. Львівське сміття знаходили в багатьох областях України. Зокрема, декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 24 Жовтня 2019 12:07
Шо, Апять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus