USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині просять реконструювати історико-культурну спадщину

23 Листопада 2016 20:25
Покращення інфраструктури міст та селищ, житлові та соціальні питання, а також реконструкція та благоустрій історико-культурної спадщини – перелік проблем, з якими звернулися мешканці Володимир-Волинського району до голови фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслава Рубльова під час особистого прийому.


Про це повідомляють у прес-службі «УКРОП».

Вирішення більшості озвучених громадянами проблем потребують вливання коштів. Зокрема, заступник голови Зарічанської сільради Ірина Лошенюк звернулась із проханням щодо встановлення автобусних зупинок на території сільради та реконструкції церкви у селі Новосілки, яка є об’єктом історико-культурної спадщини.

Представники Зимнівської об’єднаної громади розповіли, що на вулиці Монастирській у селі Зимне необхідно облаштувати тротуар, оскільки його відсутність створює небезпеку для життя мешканців, спричиняє дорожньо-транспортні пригоди.

Вячелав Рубльов зауважує, що фінансування більшості об’єктів не може бути вирішено суто із одного бюджету. Районні або ж сільські ради повинні спочатку виготовити проектно-кошторисну документацію, тоді відповідно до неї можна буде подавати запити на виділення коштів з обласного бюджету на той чи інший об’єкт. Також Вячеслав Рубльов порадив співпрацювати із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», оскільки спільними зусиллями громади та фонду вже втілено багато проектів на Волині.

Серед озвучених депутату проблем були й такі, що стосуються соціального направлення, як от житло для бійців АТО та рішення міської ради щодо виділення земельної ділянки.

«Деякі з цих питань потрібно вирішувати шляхом подання депутатських звернень до відповідних органів. Щодо рішення міської ради, то ми допоможемо підготувати позовну заяву до суду, а він вже визначить законність виділення тієї ділянки», – наголошує Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 24 Листопада 2016 00:39
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus