USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині затримали чоловіка, який намагався втекти від прикордонників

25 Березня 2016 16:33
Прикордонники Луцького загону затримали чоловіка, який намагався незаконно провезти через кордон авто на іноземних номерах. Про це повідомляє помічник начальника Луцького прикордонного загону та начальник прес-служби Олег Личковський.

Сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу «Піща» прикордонниками Луцького загону припинено спробу незаконного ввезення транспортного засобу на територію України поза пунктом пропуску.

Так, сьогодні,25 березня, близько 3 ночі громадянин України на автомобілі польської реєстрації «Фольксваген Венто» виїхав встановленим порядком із України через міжнародний пункт пропуску «Пулемець». Натомість до білоруського пункту пропуску він не доїхав, а вирішив повернутись до дому, на цей раз об’їхавши пункт пропуску «Пулемець» лісовою дорогою.
Вимогу прикордонного патруля про зупинку водій не виконав та після того як перед машиною розтягнули так званий «кактус» - засіб примусової зупинки транспортного засобу, правопорушник вискочив з автомобіля та намагався втекти.

На затриманого громадянина, який виявився 23-річним мешканцем села Самійличі Шацького району Волині, складено адміністративні документи за порушення прикордонного режиму, незаконне перетинання державного кордону України та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Міру покарання визначить районний суд, а автомобіль передано до митників для прийняття відповідного правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кара Божа !!! Показати IP 26 Березня 2016 18:59
прикордонники просто виконують план і заробляють собі зірочки ) вони його не затримали просто він застряг і вони приїхали через годину !це все тупая постановка з боку прикордонників за обіцянку віддати машину ! нелюди! обіцянки не дотримали і машину не віддали! він навіть встиг прийти у село пулемець шоб його хтось витяг! знаю точно спілкувався з ним особисто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus