USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На вулицях Луцька встановлять 63 камери відеоспостереження

11 Листопада 2016 20:23
На вулицях міста планують встановити 63 камери зовнішнього відеоспостереження. Це коштуватиме міському бюджету близько 7,5 мільйона гривень, - розповів у коментарі ВолиньPost начальник управління капітального будівництва Луцької міськради Леонід Карабан.

Зі слів Карабана, проект передбачає встановлення на луцьких вулицях встановлення 63 відеокамер. Для цього треба буде прокласти 48 кілометрів оптоволоконних мереж.

«Це робиться задля підвищення рівня безпеки лучан та громадського порядку в місті», - зазначив Карабан.

Камери встановлять на в’їздах до міста, світлофорах та велелюдних місцях. Наприклад, Театральному майдані чи центральному парку. Інформація з камер потраплятиме у три центри, зокрема у Луцькій міськраді та міському відділі поліції.

Карабан розповів, що вартість проекту загалом становить 7,5 мільйона гривень. Поки що в бюджеті на цей рік є тільки 1,8 мільйона. Тендер виграла фірма «ІТ-інтегратор», якій виплатили аванс. Решту хочуть передбачити в бюджеті на наступний рік.

Тож чиновники сподіваються, що погода дозволить розпочати роботи. Адже прокладати оптоволоконні мережі можна при температурі не нижчій від 5 градусів морозу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ох Показати IP 12 Листопада 2016 08:26
Ха, на майдан оптики і без них затягнуто, цікаво скільки коштує обслуга в місяць?
ах Показати IP 13 Листопада 2016 13:45
корупционные схемы не кто не отменял!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus