USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині буде сім госпітальних округів

10 Серпня 2011 11:23
У рамках реформування медичної галузі у Волинській області створять сім госпітальних округів.
Про це повідомив заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Іван Грицюк, – інформує УНН.
За його словами, Волинь успішно розпочала реформування медичної галузі. В області вже створили територіальні об'єднання, що є прототипами госпітальних округів.
«На основі Любомильського і Шацького районів ми утворили територіальне об’єднання, що є прямим прототипом госпітальних округів. Територіальне об’єднання було створене на базі Любомильської районної лікарні, де ми відкрили спільне для двох районів пологове відділення, а також утворили хірургічне відділення. Первинну ланку ми залишили в обох районах», – сказав Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus