USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Наш край» у Луцьку дурить клієнтів щодо контрольної ваги

2 Березня 2018 19:18
У супермаркеті «Наш край» ігнорують права покупців та не встановлюють контрольну вагу для зважування. Луцький блогер-ревізор вирішив відстояти права клієнтів та навчити адміністраторів поважати своїх покупців, про що й розповів користувач Youtube Mike Verpuchinskiy.

Нагадаємо, що Mike Verpuchinskiy уже не вперше ревізує магазини Луцька, вступає у довгі дискусії з керівниками закладів, вимагаючи не порушувати права покупців. Торік він вже добився аби у гіпермаркеті «ТамТам» на продуктах харчування не закривали строки придатності. Також Mike Verpuchinskiy домігся того, аби в супермаркеті «Салют» повністю забрали партію кеш’ю з яйцями комах.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКОМУ СУПЕРМАРКЕТІ ТОРГУЮТЬ ГНИЛИМИ ГРАНАТАМИ

Цього разу у полі зору лучанина опинилася мережа супермаркетів «Наш край».

«Після публікації моїх роликів про «Там Там» і «Салют» до мене звернулася людина, яка повідомила, що зробила запис у книзі відгуків, аби встановили контрольну вагу у відділ із сипучими товарами, але їй не відповіли. Тому я спробував дізнатися, чому магазин порушує права покупців. Мене зустріла керуючий Оксана Андріївна й одразу почала наполягати, щоб її не знімали на відео. Спочатку вона обманула, що відповіла на скаргу в усній формі, а потім відповіла, що вагу не можуть встановити, бо немає розетки», - розповідає Mike.

Він наголошує, що контрольна вага мусить бути в магазині, адже це передбачено правилами торгового обслуговування клієнтів.

«Я бачила зауваження і клієнту пояснила, що не можу поставити вагу, бо немає можливості її підключити до розетки. Це наша провина, я повідомила власника, й проблема буде вирішена найближчим часом», - запевнила Оксана Андріївна.

ЧИТАТИ ЩЕ: 12 ТОНН ЗАРАЖЕНИХ ПОМІДОРІВ ЗНИЩИЛИ НА ВОЛИНІ

Як вирішиться проблема, Mike Verpuchinskiy анонсував розповісти у черговому відео, втім, він звернув увагу на те, що відсутність розетки – лише відмазка, адже в продажу є акумуляторні ваги вартістю менше 500 гривень, які можуть безе підзарядки працювати два тижні.

«На сьогоднішній день найефективнішим інструментом впливу на виконання законів України є відеозйомка та публікація матеріалу», - підсумував лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
диваний блогер Показати IP 2 Березня 2018 20:55
-1 блогеру-ревізору
Лучанин Показати IP 3 Березня 2018 07:57
А на українській мові хлопчина не навчився спілкуватись?
Лідер до Лучанин Показати IP 3 Березня 2018 10:13
А хтось його не розуміє?
ВВ Показати IP 3 Березня 2018 09:29
Відео не дивився, але діло праве. Молодець
Лучанка Показати IP 3 Березня 2018 18:11
Та поставить вона вагу. Блогер-ревізор - організатор шоу, а не активіст.
Хтось Показати IP 4 Березня 2018 10:35
А чому цей блогер не може на пряму вийти на власників супермаркету і їм висунути цю претензію? Адміністратор є залежною від їх рішення. Чи вона має за власний рахунок купувати ту вагу або проводити встановлення додаткових розеток?
Лана до Хтось Показати IP 4 Березня 2018 13:34
Міг би одразу на кабінет міністрів вийти. Керівництво супермаркету не пише законів.
Анонім Показати IP 4 Березня 2018 15:34
Пафосні заголовки- це ніщо інше як, боротьбаза відеоперегляди, ось єдина мета блогера-ревізора. З самого відео зрозуміло з покупцем розмовляли і пояснили ситуацію. Блогери вважають себе журналістами, але забувають про повагу до опонента. В той час коли керівник магазину розмовляла абсолютно коректно, Ваша манера подачі відео зовсім недопустима. Особливо щодо жінки, Джентельмене!
Лана до Анонім Показати IP 4 Березня 2018 18:01
А брехати клієнту це поважно? Ви справді вважаєте що ваги не можна поставити бо немає розеток? Мені здається, що вони обидва роблять дурнів одне з одного.
А до Анонім Показати IP 5 Березня 2018 16:00
на цінниках писати одні ціни? а на касі пробивати інші теж повага до покупця?! Та це у Нашому Краї постійна парактика. Так нещодавно в Нашому Краї на Шевченка ціна на апельсини на ціннику і в чеку різнилась на п"ять гривень, а на моє запитання щодо цього було, як завжди, "ой, ціна змінилась, а ми не встигли поміняти" і типу ну не хочете по новій ціні, то не беріть, і ні слова про те, що мусять, МУСЯТЬ відпустити товар покупцю по ціні, що вказана на ціннику, до речі в овочево-фруктовому відділі товар зважувала тоді чомусь сама адміністратор, тому вона то про це знає стовідсотково. У Нашому Краї на пр. Волі, навпроти четвертої гімназії було ще крутіше - шоколадка на поличці за 20 гр., на касі вибивають 25 з чимось, і знову ж таки " ой, ми не встигли", але цього разу я вже вимагаю продати мені за ціною, вказаною на ціннику, на що продавець з кислою міною повідомляє "ну добре, я за вас свої п"ять грн. заплачу" Це триндець, любі друзі, ще мене змушуть відчувати себе винною. А нічо так, що в цей магазин бігає повно дітлашні на перервах і їм з їхніми кишеньковими грошима різниця в п"ять грн. дуже суттєва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus