USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нацрада попередила «Інтер»

15 Січня 2015 15:05
Винести попередження телеканалу "Інтер" через трансляцію російських розважальних шоу у новорічну ніч, - постановила Нацради України з питань телебачення та радіомовлення. Про це інформує Еспресо.TV.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 15 січня, на засіданні Нацради одноголосно. "Оголосити попередження по всім трьом ліцензіям", - йдеться у рішенні Нацради.

Крім того, члени Нацради затвердили рішення здійснити позапланову перевірку телеканалу "Інтер" щодо його програмної політики. Також планується перевірити телеканали "Тоніс", ICTV, "ТРК-Україна" тощо.

"Далі будемо посилювати відповідальність і законодавчо. Якщо ЗМІ робитимуть героями культури україноненависників і символи країни окупанта, розміщуючи їх у прайм-тайм року чи взагалі в ефір", - написала депутат Вікторія Сюмар у своєму Facebook.

Нагадаємо, сьогодні керівництво телеканалу "Інтер" не прийшло на засідання Нацради України з питань телебачення та радіомовлення, щоб пояснити ситуацію з трансляцією російських шоу у новорічну ніч. Натомість телеканал прислав на засідання свого юриста.

Зазначимо, що у новорічну ніч в ефірі телеканалу "Інтер" транслювалося шоу за участю російських зірок естради, в тому числі тих, які демонструють яскраву антиукраїнську позицію.

Після цього Секретар РНБО Олександр Турчинов написав листа голові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрію Артеменку з вимогою анулювати ліцензію телеканалу "Інтер".

Зазначимо, що "Інтер" зараз належить структурі українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

Нагадаємо, 3 січня, телеканал заявив про скасування святкових програм. Окрім того, того ж дня, у прес-службі "Інтера" повідомили про напад на телеканал. Тоді невідомі у масках – близько 20 осіб - закидали офіс цеглинами і каменюками, розбили скло вхідної зони на першому поверсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йцукен Показати IP 15 Січня 2015 15:10
Цензура ?
патріота Показати IP 15 Січня 2015 15:28
Через демократію такі пі**аси тут і пишуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus