USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колектив ЛПЕ вимагає негайно звільнити Ігоря Грицюка

21 Листопада 2017 17:49
Колектив Луцького підприємства електротранспорту вважає неприйнятним, аби на підприємстві й надалі працював директор Ігор Грицюк, який залякував колектив та зловживав своїм становищем. Працівники підприємства просять негайно звільнити одіозного посадовця.

Засідання профспілкового комітету та незалежної профспілки КП «Луцьке підприємство електротранспорту» відбулося 21 листопада.

На порядок денний винесли єдине питання: «Про перебування на посаді директора Ігоря Грицюка після поновлення та відсторонення його з посади розпорядженням міського голови».

Заслухавши голів профспілок та усіх охочих працівників ЛПЕ, присутні постановили винести пропозицію про недоцільне перебування на посаді директора Ігоря Грицюка через його грубі порушення у роботі.

Тому вирішили звернутися з проханням до виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, аби Грицюка негайно звільнили.
Нагадаємо, що Ігор Грицюк вигравши в суді справу щодо поновлення на посаді, втім невдовзі його відсторонили від обов'язків, адже колектив пригрозив зупинити рух транспорту. Тоді працівники заявили, що не допустять, аби Грицюк і надалі вів ЛПЕ до занепаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВованБарабан Показати IP 21 Листопада 2017 18:19
Я не зрозумів, а скільки у них профспілок?? Бачу, що їх кількість перевищує кількість хороших тролейбусів. Де тут колектив? Коли ЛПЕ придбає КЗпП України і почне його вивчати?
Набридло Показати IP 21 Листопада 2017 22:04
Замість того, щоб створювати фейкові профспілки, імітувати збори трудового колективу, робити колотнечу, краще вийдіть на лінію і поремонтуйте те, що людям на голову падає. Де таке було, щоб через день лінія рвалася!!?? Пригадайте, що ви комунальне підприємство і служите громаді, а не своїм міщанським інтересам!
Депо до Набридло Показати IP 23 Листопада 2017 10:16
Опублікований документ говорить про "високий" професійний рівень керівників профспілки ЛПЕ. Чи може таке пишуть навмисно, щоб Грицюк знову звернувся до суду і суд визнав цю писанину нечинною.
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2017 14:10
Воно і видно, що високий і професійний рівень, раз вже 19 директорів змінили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus