USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екс-директор ЛПЕ придбав металобрухт замість запчастин

16 Листопада 2017 17:12
Колишній головний інженер Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк, який згодом його очолив, в 2015 році замість деталей до тролейбусів придбав металобрухту на сотні тисяч гривень, який нині лежить «мертвим вантажем» на підприємстві. Махінацію колишнього керівництва тепер розслідують правоохоронці.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Два роки тому на підприємство закупили деталі до тролейбусів та контактної мережі. Проте більша частина з них виявились звичайним металобрухтом – лише 40% на щось згодились. В той час очолював ЛПЕ Ігор Домбік.

«Приймала рішення адміністрація, тоді головним інженером був Грицюк», - каже головний інженер ЛПЕ Володимир Бабич.

Деталі – у сюжеті.

Як повідомлялося, екс-керівник Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк через суд добився свого поновлення на посаді, однак колектив ЛПЕ обурився таким рішенням суду і не пустив його в депо. Люди погрожували зупинити рух тролейбусів, якщо Грицюк знову почне керувати.

Нагадаємо, свою кар’єру на посаді директора ЛПЕ Ігор Грицюк розпочав із порушення. У подальшому діяльність Ігоря Грицюка була не менш скандальною. Зокрема, він намагався придбати обладнання з порушенням тендерних процедур, закуповував на підприємство старі польські тролейбуси, які ніколи не виїжджали на рейс, а собі на відрядження виділив майже 100 тисяч гривень. Окрім того, є інформація про безпідставне списування пального на службове авто.

Як результат, за півтора роки керування Ігоря Грицюка борги ЛПЕ зросли на 3 мільйони, і працівники вже не могли мовчки спостерігати за занепадом комунального підприємства – попросили нову владу міста звільнити його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
стосується не тільки Показати IP 16 Листопада 2017 20:28
Таких Грицюків - грициків багато , а на них хоч би 50% та справжніх прокурорів . Справжніх і був би ТОЛК .
Юра до стосується не тільки Показати IP 17 Листопада 2017 00:00
А хтось бачив справжніх прокурорів?? Покажіть!! Піду подивлюсь.
Депо Показати IP 16 Листопада 2017 21:06
Чому говоримо тільки за Грицюка? Там працювала ціла банда на чолі з Домбіком, якого відмазував від відповідальності бувший міський голова. Побачимо, як все закінчиться для банди зараз- винуватці будуть відповідати???
Працівник до Депо Показати IP 17 Листопада 2017 06:33
Я геть не в захваті від Грицюка і методів його керівництва, як методів керівництва нинішнього. Але на речі потрібно дивитись реально. Порушені кримінальні провадження по фактах присвоєння чи розтрати коштів на підприємстві. Коли будуть по цих провадженнях прийняті судові рішення і названі винні, тоді можна говорити предметно.
ХМ Показати IP 16 Листопада 2017 23:57
Цікаво, а з яких пір головні інженери здійснюють закупки? В них, що є печатки, право на підпис договорів? Головний інженер навіть не матеріально відповідальний! Так можна звинуватити і юриста, який погоджував договір, і завсклада, який взяв на збереження, і водія, який перевозив, і головного бухгалтера...!! Якщо покійний Романюк створив там клоаку, то називайте речі своїми іменами. Таке враження, що Грицюка свідомо піарять на вибори.
Зеня Показати IP 17 Листопада 2017 00:14
Якщо ті валідатори-пережиток століття, то ваші тролейбуси і кондуктори-пережиток тисячоліття. Якщо рішення по закупці запчастин приймала адміністрація, то і висновок про їх непридатність повинні зробити кваліфіковані експерти і не з ЛПЕ. Чому це підняти через 3 роки? Цікаво, що ще дістануть з нички на Грицюка? Може він у фейсбуці на роботі сидів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus