USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Невчасний піар: з «боротьбою» проти смороду Лапін запізнився на місяці

15 Липня 2017 15:22
Народний депутат Ігор Лапін у червні подав звернення в Державну екологічну інспекцію, щоб з’ясувати джерело смороду в Луцьку. Проте він спізнився більше як на місяць, адже Держекоінспекція провела перевірку й прозвітувалася про це ще у травні.

Так, на сторінках «Волинського агентства розслідувань», на яке, відповідно до карти медіавласності, впливає нардеп Лапін, 15 липня з’явилася інформація, що нібито завдяки зверненню нардепа в Держекоінспекцію суд призупинив діяльність ТзОВ «Біопаливно-енергетична компанія».

Зауважимо, нардеп подав своє звернення 20 червня та гучно оголосив у Верховній Раді, що Луцьк потопає у смороді. До слова, ще 25 травня про лихо заявляла у Раді нардеп від УКРОПу Ірина Констанкевич. Луцька міська рада ж бореться з проблемою вже декілька місяців. Ігор Поліщук, який виконував обов'язки міського голови, ще на початку травня направив відповідні звернення в Держпродспоживслужбу та Держекоінспекцію.

Проте діяльність підприємства «Біо Пек» припинили місяцем раніше, завод не працює з 21 травня.

У результаті перевірки у травні Державною екологічною інспекцією у Волинській області діяльності ПТА «Гнідавський цукровий завод» та ТзОВ «Біо Пек» з'ясувалося, що «Біо Пек» здійснював викиди небезпечних речовин в повітря та працював без необхідних дозволів, тому 22 травня матеріали перевірок були направлені до суду для призупинки виробництва до отримання необхідних дозволів.

Відтак, Ігор Лапін намагається привласнити результати роботи, до якої він немає відношення, ще й з затримкою майже на два місяці.

Тим часом Луцька міська рада вже профінансувала виготовлення проектно-кошторисної документації для того, аби належно облаштувати каналізацію у мікрорайоні Вересневе, адже, як відомо, відходи від виробництва біоетанольного заводу скидали на фільтраційні поля Гнідавського цукрового заводу. Туди ж зливають і нечистоти із мікрорайону Вересневе та села Гірка Полонка. Це спричиняє хімічну реакцію, результат якої відчуває весь Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Рижков Показати IP 15 Липня 2017 16:44
Ну й дебіл))) ну спізнився на місяць, з ким не буває)))
Луцьк Показати IP 15 Липня 2017 16:46
Одним словом про невдаху-депутата - піар-ас
Луцьк Показати IP 15 Липня 2017 17:49
дарма стараєтесь, назва видання і заголовок видають себе з вухами
124 Показати IP 15 Липня 2017 17:56
В депутати не спізнився,а в батька грошей вистачить.Хай живе ковельський суд.
скептик Показати IP 15 Липня 2017 18:14
лапусік або провтикав, або чекав отмашку зверху, щоб дозволили.
Лучанин Показати IP 15 Липня 2017 18:40
Ну і за що ви змагаєтеся? Хто перший повідомив? А от цікаво, а хто буде першим що нейтралізує цю гидоту? Скільки ще смердіти буде, чи будемо чекати виборів мера?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus