USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Нічний» алкоголь у Луцьку: міськрада працює, підприємець - ігнорує

18 Червня 2014 10:22
У трьох магазинах міста попри заборону продажу алкогольних напоїв можна придбати пиво та горілку після 22 години.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 червня.

Член міськвиконкому, самооборонівець Богдан Климчук розповів, про три адреси, де вночі його колеги змогли придбали алкогольні напої. Нагадаємо, з 1 червня у місті обмежили продаж цих напоїв. Відтепер міцні напої можна купити лише з 8 до 22 години. Та розпорядження міськвиконкому деякі підприємці не виконують. Що й продемонстрували самооборонівці під час минулого засідання міськвиконкому.

Богдан Климчук звинуватив міську раду в недостатньому контролі за виконанням розпорядження. І розповів, де міцні напої продають в нічний час. Це магазин «Нивка» на розі вулиці Щусєва-Захарова. Там продавчиня пояснила, що продавати алкоголь вночі дозволив власник.

Алкоголь після 22 години продають в магазинчику на вулиці Словацького. Там міцні напої продали без проблем, і не було книги скарг. Продавець повідомила, що вона знає

про заборону, але продовжує продавати алкоголь, бо їй потрібна виручка. Аналогічна ситуація в магазинчику на вулиці Рівненська. Звинувачуючи міську раду в неналежному контролі, Богдан Климчук попередив, що якщо ситуація не зміниться, то «Самооборона діятиме жорсткіше»

Заступник міського голови Тарас Яковлев у відповідь на такі звинувачення зазначив, що працівники управління підприємництва вже здійснили більше 10 нічних рейдів, склали до 20 протоколів. Тож міськрада, каже, працює, а підприємець чи продавець, який проігнорує розпорядження буде завжди. Питання – який їх відсоток, якщо розглядати місто в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 18 Червня 2014 10:37
Така велика проблема - наказати підприємців!!! Якщо схочуть - є 1000 методів! Але міськрада -ніколи нічого не хоче , бо в нас влада корупційна, як вона буде когось доїти і разом наказувати!
100 Показати IP 18 Червня 2014 10:38
Від той самооборони толку як від козла молока. Читаю в коментах, що один з новообраних голів райдержадміністрації так набухався, що вперший же день розбив авто. Але то свій трогати не будуть, а займатися чимось треба, от і займаються дурницею. Якось мені захотілося пива в 20,30 я вдяг шорти і тапки, я не збирався його пити на зупинці думав в дома з сільодкою. Не продали. Не трагедія. А якби продали теж трагедія? Якби це було середньовіча то влаштували б переслідування відьом. Якби щось дійсно змінилося то вже таких голів держадміністрацій виставили на сміх людям і заборонили займати посади.
Петро Показати IP 18 Червня 2014 11:02
Міськрада працює? ...не смішіть курей,друзі... якраз звідти і ростуть ноги більшості проблем в місті...тільки радикальне скорочення апарату і жорсткий контроль з боку громади може дати суттєвий результат...
007 Показати IP 18 Червня 2014 11:17
Я не бачу тут проблеми одні хочуть купити інші хочуть продати. Треті бігають і звинувачують міську раду. Своїм всерівно всі продають. Пити менше не стали. Єдине добре почали ховатися. Проблему корупції це не вирішило. Я так зрозумів самооборона взялася контролювати, контролювати громадян, а не міліцію і виконавчу владу.
Андрій до 007 Показати IP 18 Червня 2014 11:26
Я згідний. Пити чи не пити це проблема кожного особиста. Я памятаю як приїхали із заробіток вночі купили декілька пляшок білого вина і сиру. Були голодні і сир здавався просто суперовим. Якщо ти вирішив в три часа ночі набухатися встельку бо тебе дівка кинула то твої проблеми, аби дебошу не вчинив. Самооборона вказуватиме мені, ще що й їсти? Самі то молодці в Мальованці вчинили дебош. Догадуюсь що скоро почнуть збирати дань з підприємців. Бо на кого напасти як не на тих хто не може себе захистити не поїдуть же на митницю контрабас ловити, бо тепер там вже всі свої.
Анонім Показати IP 18 Червня 2014 13:05
Ана вул. Станіславського, зупинка школа № 24 генделик стоїть, якась впливова особа його тримає.Цілу ніч продає пиво і горілку, і ловила міліція вже їх,але все тихо замилила. Зараз бандити нікого і нічого не бояться
Вася Показати IP 18 Червня 2014 14:16
Самооборона діятиме жорсткіше. Наслішав. Як би вони викрали групу самогонщиків чи підробників горілки, яких покриває міліція, чи може баригу. А то я уявляю весь процес: приїхали на авто, стежили, пішли зробили закупку. Не здивуюся якщо в акції є замовники конкуренти тих підприємців. А якщо то просто піар самооборони то таким темпом вони скоро скотяться до слідкування за домашніми тваринами: чи в правильному місці ті гадять. От це питання мене чомусь більше турбує.
Костік Показати IP 18 Червня 2014 14:17
Шукають цапа відбувайла, і це вже не влада, бо їхні шефи при владі, це вже міська рада і підприємці. Як там люстрацію провели?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus