USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Нічого не відбувається одразу», - екс-гей у Луцьку розповів, як змінив орієнтацію

21 Червня 2018 20:16
Зустріч із чоловіком, який довгий час вів гомосексуальне життя, але повернуся до гетеросексуальних стосунків відбулася у Луцьку 21 червня. Своєю історією з присутніми поділився Уінн Томпсон. Зірка Голівуду, який пережив сексуальне насильство, будучи дитиною, розповів, що завдяки вірі йому вдалося змінити життя.

«Події, що відбулися на днях у Києві показали нам дві позиції стосовно цієї теми, ліберальну і радикальну. Ціль нашого заходу показати третю позицію – християнську. Християни розглядають гомосексуалізм не як вроджену проблему, а як набуту», – розпочав модератор зустрічі Сергій Шараєвський.

Він нагадав, що є 4 рівні гомосексуалізму: разова практика, яка не впливає на саму людину та її орієнтацію; гомосексуалізм без зміни орієнтації, коли людина просто шукає свою ідентичність в житті; гомосексуалізм як спосіб життя, коли людина переконала себе, що вона такою народилася; гомосексуальні активісти-пропагандисти, які намагаються знайти собі прихильників та пропагувати гомосексуальність серед інших. Саме на цьому рівні, стверджує Сергій Шараєвський, у нас і відбувається найбільше протистоянь. Як пастор церкви, він наголосив, що Біблія називає гомосексуалізм гріхом, та порівняв його з такими залежностями, як алкоголізм та наркоманія, звільнення від яких дає Бог.

До Луцька Уінн Томпсон прибув із Києва. Протягом роботи там його вразила велика кількість людей із внутрішніми проблемами, які соромилися про них говорити. Під час зустрічей розглядали проблему сексуального насильства та потягу до своєї статі.

«В Україні я вже вдруге, – зазначив гість. Причина, чому я можу бути тут в тому, що я пережив особисту зустріч з Христом. Народився я в дуже хорошій люблячій сім’ї, мої батьки турбувалися про мене. У відносинах з татом була певна дистанція, але він справді любив мене. Коли мені було 6 років, група хлопців-підлітків зґвалтували мене на вулиці і про те ніхто не дізнався, бо я не міг ні пояснити, ні сказати про це. Все, що я сказав батькам, що ці діти вкрали мої іграшки… Але вони вкрали мою дитячу невинність, маскулінність, дитячу чистоту. Та я цього не розумів» - пригадує чоловік.

«В 11 років мене домагалася 25-річна жінка, яка «готувала» мене до інтиму. Мені було 11! Я не розумів, що відбувається, поки вона не зробила крок, і тоді у нас був секс. Я дуже заплутався, бо я виріс у християнському домі, де звичайно, ніхто про це не говорив, бо ніхто й не думав, що до дитини може бути виявлене таке насильство. Коли батьки дізналися, то мама плакала, а батько як християнин сказав, що ми маємо стати на коліна та просити пробачення. Через це я подумав, що це моя вина і важко переживав те, що не відповідаю очікуванням батьків», – додав Томпсон.

Саме в непорозумінні з батьком Томпсон вбачає причину своєї подальшої поведінки в житті. «У той момент я відірвався від тата. Вірю, що якби він поговорив зі мною, вислухав, або просто взяв мене на руки і сказав, що це не моя провина, все було б інакше», – переконує він.

«Одного разу я повертався зі школи додому. В одному із парків я хотів зайти в туалет, але там був чоловік. Чомусь я дозволив йому зробити те, що він хоче. Причина була не в сексі, а в увазі та дотиках. Я не розумів цього, але розумів, що не отримую такої уваги від тата. Я переконаний, що якщо батьки не забезпечують емоційних потреб дитини, то діти будуть «голодними». Їм потрібна любов, схвалення, безпека, здоровий дотик – все це надзвичайно важливо», – каже Уінн Томпсон.

Уже в 13 років, зі слів Томпсона, після цього випадку він став «сексуально залежним».

До 20 років він тричі був ув’язненим через наркотики та сексуальну активність. Пізніше бажання стати зіркою привело Томпсона в Голлівуд, де було ще більше алкоголю, наркотиків і набагато більше сексу. Одного разу у в’язниці він навіть прохав Бога, аби його врятував. Як розповідає чоловік, його батьки вбачали вихід з ситуації в одруженні, проте в останній момент Уінн відмовився. Біль образи на Бога змусила його повернутися до старого життя – він рухався від одного коханця до іншого. Це відбувалося тому, що у нього не було цінностей та поваги до самого себе, каже чоловік.

«З 1985 по 1991 рік я вів ранкове телевізійне шоу в Голівуді. Пам’ятаю, одного ранку після розриву з черговим коханцем я прокинувся, аби йти на роботу. Збираючись, в дзеркалі я побачив старіючого, нікому не потрібного чоловіка з порожнечею в середині. Вірю, що це показав мені Бог. Я сказав йому, що я втомився і не хочу так далі жити. Я готовий був зробити все, щоб змінитися», – пригадує Томпсон.

З того часу він почав відвідувати церкву. «Це був довгий шлях, адже нічого не відбувається відразу. Я зрозумів, що Бог бачив цього маленького розбитого хлопчика в мені. Він взяв всі ці розбиті уламки мого життя та збирав їх», – каже гість. Це був дуже тривалий процес, але Томпсон певний, що якщо людина дозволить Богу увійти в її життя, диво зцілення від залежності відбудеться.

«Я хочу, щоб ви знали - чудо перед вами. Чому я так кажу? Бо я більше не гомосексуаліст, мене не ваблять чоловіки, я більше не є сексуально залежний, не вживаю наркотиків і алкоголь», - наголосив чоловік.

Нині він одружений з жінкою, з якою колись мав побратися. Її звати Джулія. Томпсон написав їй, аби попросити пробачення. На той час її чоловік вже помер і після деякого часу спілкування скайпом, адже їх розділяли тисячі кілометрів, він їй освідчився.

Також він розповів, що пише автобіографічну книгу і дуже хотів би, аби її переклали на українську мову. «Я дуже вболіваю за Україну. Моє серце – тут», - підсумував чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 21 Червня 2018 20:29
Контент,який ми заслуговуємо :)
Проти Показати IP 21 Червня 2018 20:33
Хай валить в свою Америку і розказує цей брєд там. В нас і своїх проблем вистачає.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Червня 2018 20:56
Слава герою
Упс до АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Червня 2018 21:46
Мудак ти...як у воду перднув!!!-чи ,може ти їхній??
Украiни?))) до АНАТОЛЬ_ Показати IP 22 Червня 2018 07:11
Украiни?)))
Анонім Показати IP 21 Червня 2018 21:08
Думаю саме час послухати ці історії,коли нав'язують свої гейпаради....таке враження що крім геїв в країні немає інших проблем...П.С.чомусь мене ніяка жінка ніколи не гвалтувала,щастить декому,не розумію в чому проблема,в 11-15 років тільки і думали про це)))
Пастор Шланг Показати IP 21 Червня 2018 21:29
Чому нам нав'язують думку колишнього наркомана і особи, яка вчинила сексуальне насильство? В них своя система цінностей, в нас- своя. Не гвалтуйте українську націю, силоміць прищеплюючи їй те, що ніколи не було властиве.
Мама Показати IP 21 Червня 2018 22:22
Як в 11 років у нього щось вийшло з 25річною??? Ці всі історії дуже дивні - всі і скрізь його гвалтували мало не з пелюшок. На кого ця дурня розрахована?
гонсало Показати IP 22 Червня 2018 02:10
зірка Голлівуду??? яка зірка? що ви пишете? перевіряйте іноді інфу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus