USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ніфонт звершив першу Літургію після хвороби. ФОТО

21 Вересня 2013 15:07
У день свята Різдва Пресвятої Богородиці, вперше після хвороби митрополит Ніфонт звершив Божественну Літургію у кафедральному храмі, а також рукоположив священика і диякона, - інформують у прес-службі єпархії.

Так, 21 вересня, в день коли Православна Церква відзначає свято Різдва Пресвятої Богородиці, Божественну Літургію у Свято-Покровському кафедральному храмі очолив митрополит Волинський і Луцький Ніфонт. Це – перша Літургія, яку архієрей звершив після хвороби.

Владиці співслужили клірики Свято-Покровського кафедрального храму. Після прочитання Євангелія зі словом проповіді до присутніх звернувся архімандрит Аліпій (Сапіга).

«Ми всі звертаємось у своїх молитвах до Пресвятої Богородиці. А як звертаються до Матінки Божої матері, як вони просять Її заступництва у своїх молитвах за своїх дітей! А в Матері Божої слід нам повчитись і смирення, і любові , і терпіння», - сказав, під час проповіді отець Аліпій.

Під час Літургії митрополит Ніфонт рукоположив клірика Свято-Покровського кафедрального храму диякона Романа Лафету у пресвітера, а випускника Почаївської духовної семінарії Петра Антончука – у диякона.

Після Літургії владика подякував вірним за молитви і закликав на них Боже благословення.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК У ЛУЦЬКУ ПІШКИ ЙШЛИ ВІРЯНИ. ФОТО







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus