USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Німці привезли різдвяні подарунки для маленьких волинян

6 Січня 2014 08:00
Понад 20 років триває співпраця Ковеля та німецького міста Вальсроде. Традиційно на Різдвяні свята представники благодійної місії «Допомога дітям Ковеля» з німецького міста-партнера приїздять в гості з різдвяними подарунками для ковельських дітей. Не став винятком і нинішній 2014 рік, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Двадцять один рік тому група ковельських дітей вперше побувала в Німеччині на запрошення Товариства Червоного Хреста. З того часу німецьке місто-партнер Ковеля — Вальсроде щороку організовує літній відпочинок для дітей з малозабезпечених сімей, сиріт, інвалідів. Вчитель ЗОШ №12 Валентина Булавіна добре пам'ятає, з чого все починалося: на початку дев'яностих ковельчани робили перші кроки на шляху міжнародного партнерства. Благодійну естафету Червоного Хреста в подальшому підхопила ГО «Допомога дітям Ковеля», яка спиралася на пожертви місцевої громади. За роки співпраці громади Ковеля та представників цієї благодійної організації зроблено чимало добрих справ. Німецькі партнери неодноразово надавали гуманітарну допомогу медичним та соціальним закладам Ковеля, організовували відпочинок та оздоровлення ковельських дітей у себе в Німеччині.

І цього року напередодні Різдва благодійники з Вальсроде привезли солодощі та різдвяні подарунки для ковельських дітей з малозабезпечених та багатодітних родин. За роки співпраці між людьми встановилися не просто партнерські, а дружні стосунки. Ковельчани та жителі Вальсроде спілкуються родинами і завжди раді новим зустрічам з друзями. Гості з Німеччини також зустрілися з Ковельським міським головою Олегом Кіндером. Він подякував благодійникам за допомогу та турботу про дітей з малозабезпечених родин, організацію літнього відпочинку юних ковельчан. На зустрічі також обговорювались питання подальшої співпраці представників влади та громад міст-побратимів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
владі Показати IP 6 Січня 2014 08:33
Якщо своя зас...а влада не може потурбуватися про своїх громадян - нехай турбується чужа.
Александр до владі Показати IP 6 Січня 2014 11:34
Если зас..ые жители Ковеля не могут поздравить своих детей, пусть поздравляют жители Вальсроде.
Мер Показати IP 6 Січня 2014 18:08
А що, Карпюк зажав? Чи. просто не було телебачення щоб попіаритися в черговий раз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus