USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Оголосили конкурс на посаду голови Любомльської РДА

1 Травня 2017 18:46
Любомльській РДА шукають нового очільника. Відтак, оголосили конкурс на зайняття вакантної посади голови райдержадміністрації.

Про це йдеться у розпорядженні, яке підписав президент 28 квітня.

Нагадаємо, голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, тривалий час не був відсторонений зі своєї посади і продовжував працювати головою РДА.

Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Після виявленого факту хабарництва, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду 6 квітня звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука.

Врешті, 11 квітня посадовця відсторонили з посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Травня 2017 23:41
правильніше не нового очільника , а нового хабарника , бо при цій свинській вліді яка до корита долізла і за три роки не тільки не змінила краіну а загнала в таку ж......пу що я вже і не знаю хто спроможиться іі з відти витягнути , і для чого таке писати-оголосили конкурс, всіж знають який х.е.н гунчику і пірдашенку підійде того і поставлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus