USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онлайн-дебати. Тема: «Українсько-польські відносини»

30 Квітня 2013 09:45
Онлайн-дебати на «Волинських новинах». Гості дискутуватимуть про українсько-польські відносини - історію протистояння і примирення, вшанування пам`яті загиблих і закатованих. А також про проект резолюції польського сейму, якою ОУН і УПА оголошуються злочинними формуваннями.

Учасники дебатів: Сергій Годлевський - історик-краєзнавець та Ірина Конєва - член Рівненське товариство любителів культури польської імені Владислава Реймонта.

Трансляція відбудеться у вівторок, 30-ого квітня, о 16:00.

Запрошуємо читачів до активної участі в онлайн-дебатах.

Якщо Ви не впевнені, що будете дивитися чат у прямому ефірі, залишайте свої запитання у коментарях до цієї новини - ми обов'язково задамо їх гостю.

Нагадаємо, 16-ого квітня на «Волинських новинах» стартували онлайн-дебати за участі депутата облради від «Партії Регіонів» Олега Батюка та депутата Луцької міської ради «бютівця» Сергія Григоренка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Валентин Показати IP 30 Квітня 2013 10:11
Доброго дня! В мене такі питання: Чому поляки не ініціюють паралельно законопроект про відповідальність поляків і зокрема АК за винищення українців. Вони ж також вбивали українців цілими селами. І ще хочу сказати слідуюче: Якщо наші державні мужі будуть матисилу волі, то вони можуть поставити наших сусідів на місце. А саме, УПА не визнана Україною і українці можуть по різному підійти до вимог наших дружніх сусідів. А от польській стороні доведеться по повній відповісти за своїх національних героїв (повністю визнаних і керованих Польським урядом з Лондона), які аж ніяк не менше приймали участь у Волинській різні.
Ірина Показати IP 30 Квітня 2013 10:45
Перепрошую, Рівненське товариство любителів культури польської носить імя Владислава Реймонта. З повагою Ірина Конєва
ну то що до Ірина Показати IP 30 Квітня 2013 11:23
можливо, там декілька товариств? У Луцьку, наприклад, 2...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus