USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оперативну нараду в ОДА розпочали з хвилини мовчання

21 Липня 2014 09:18
Загиблих у зоні АТО волинян вшанували у Волинській облдержадміністрації.

З хвилини мовчання розпочав оперативну нараду 21 липня голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Він нагадав, що 14 липня під час бою у Донецькій області загинули молоді волиняни Ігор Кантор, Олександр Абрамчук з та Юрій Трохимук.

Загиблим під Амвросіївкою волинянам було 26 і 27 років, - повідомляє «Волинь-нова».

Згідно з попередніми даними, волиняни гідно відбили терористів у бою. Після того, як закінчився нічний бій, снаряд влучив в один із автомобілів, що рухались колоною.

Трагічну звістку отримала сім’я Ігоря Кантора з села Грибовиця Іваничівського району. 27-річний Ігор жив у гуртожитку в Нововолинську, працював на заводі «Кроноспан». 8 квітня він був мобілізований військовим комісаріатом і проходив службу в 51-й Володимир-Волинській окремій механізованій бригаді. Разом із товаришами його направили на схід для участі в антитерористичній операції. Декілька днів тому односельчани зібрали гроші і придбали бронежилет для Ігоря. 15 липня мали передати його вояку. Але не встигли — саме у цей день він загинув. Страшне горе вразило батьків, молодшого і старшого братів, дружину.

Юрію Трохимуку 1 грудня виповнилося б 26 років. Він родом із села Залаззя Любешівського району. 9 квітня був призваний під час часткової мобілізації до Збройних сил України. Сьогодні оплакують загиблого бійця його батьки, шість сестер, три брати і все Залаззя.

Загинув у бою і 26-річний ковельчанин Олександр Абрамчук. У 2007-му він закінчив Луківське профтехучилище №22, здобув спеціальність слюсаря з ремонту автомобілів. Після того, як 9 квітня його мобілізували в армію, проходив підготовку у Володимир–Волинській окремій механізованій бригаді. Потім потрапив на схід, у район бойових дій. Мати, 54–річна Антоніна Петрівна, з тривогою чекала сина, а він повернеться у домовині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 21 Липня 2014 10:25
Скільки це терпіти? Як пережити смерть дітей, які ще в цьому житті нічого не бачили путнього і красивого? Хто відповість?
Факт до Я Показати IP 21 Липня 2014 11:01
Відповідати мають ті хто призивають в т. ч. на місцях. Тому що вирішили, що пару гектарів чужої землі, олігархічні інтереси і власні посади варті смертей дітей що зброю бачили лише по ТВ.
МАМА Показати IP 21 Липня 2014 12:44
Вже ми побачили в яке гавно ВОЛИНЬ зашилась з прапором Пустоцвітом, бухарем ВІТРОМ й ПИРОЖИКОМ, крикуном -птичкой ГУЗЕМ. ДОРОГі жінки, ми в минулу пятницю говорили з цими недоумками, нас посилав Правий сектор " нах..й" за вказівкою ГУЗЯ та ПИРОЖИКА, ми вистояли, але після новин на ІНТЕРІ, коли ГУЗЬ як представник волинської влади публічно підтримує іноземні військові загони й відправляє на війну, щоб далі вбивали наших синів ------ вихід єдиний----йти й виганяти цих недолюдів з ОДА, смерті наших синів--на їхніх совістях. ВЖЕ в УКРАЇНІ не НЕБЕСНЯ СОТНЯ, А НЕБЕСНЯ ТИСЯЧА, яка щодня поповнюється
торчин Показати IP 21 Липня 2014 14:04
підтримую маму. я дивилася тоді на весь це
торчин Показати IP 21 Липня 2014 14:10
підтримую маму. я дивилася на весь цей зброд про який пише жінка, і знаєте, не здивуюся якщо скоро тих гузів-вітрів і той правий сектор будуть гнати всра...ою мітлою як колись клімчука. хто вони такі і що роблять на місці, щоб не гинули наші хлопці, щоб ми могли хоч одну ніч заснути спокійно. один на босу ногу, кажуть, з правого сектора, почав на сходах верещати як він рветься на війну, а його не пускають, бо за сорок, другі з переляку тих депутатів зганяють, це так, аби нас розвести. нічого ж після того не змінилося і з тими начальниками і крикунами не зміниться. а хлопців шкода, молоді, що вони бачили. шкода. вічна їм память.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus