USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевірити себе у списках виборців волиняни можуть до 19 жовтня

16 Жовтня 2015 18:45
Координатор проектів ОБСЄ в Україні в рамках просвітницької кампанії підготував відеоролик з інформацією, як можна перевірити себе у Державному реєстрі виборців.

Нагадаємо, до 19 жовтня виборці можуть перевірити свої дані в Держреєстрі.

Перевірити своє включення до Державного реєстру виборців можна через інтернет на сайті www.drv.gov.ua в особистому кабінеті виборця, зробивши відповідний запит. Орієнтовно протягом 1 доби ви отримаєте відомості щодо своїх даних у ДРВ на електронну адресу, вказану при реєстрації.

Також для перевірки своїх даних можна завітати до відділу ведення державного реєстру виборців за місцем реєстрації.

Крім того, перевірити включення до державного реєстру виборців та правильність внесених даних, можна, звернувшись до дільничної виборчої комісії за зареєстрованим місцем проживання до 19 жовтня включно.

У випадку, якщо вас не включено до Державного реєстру виборців, або ваші дані потребують корегування, ви маєте особисто звернутися до органів ведення Державного реєстру виборців з письмовою мотивованою заявою до 19 жовтня 2015 року.


ЧИТАТИ ЩЕ: СПИСКИ КАНДИДАТІВ ДО ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО КОЖНОМУ ОКРУГУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus