USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Перевірити аварійні елементи на будинках хочуть на Волині

19 Червня 2013 13:41
Понад пів сотні будинків з порушеннями і дефектами конструктивних елементів виявили на Волині.
Про це розповів заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук під час наради за участю перших заступників голів райдержадміністрацій 19 червня.
За словами «комунальника», в області потрібно здійснити заходи щодо попередження та усунення проблем із аварійними елементами на будинках. Мовляв, це треба зробити для того, щоб уникнути ситуації, яка трапилася у будинку на вулиці Володимирська, 97 у Ковелі.
Так, профільна комісія уже оглянула будинки житлового фонду на Волині і виявила 54 порушення і дефекти конструктивних елементів та прийняла рішення про обстеження цих будинків. За словами Володимира Бондарука, цю роботу добре виконують у Луцьку, де на на реалізацію цих робіт виділили 3,2 мільйона гривень.
Тож, посадовець зазначив, що в усіх районах області потрібно оглянути такі аварійні елементи, зокрема, козирки будинків і до 1 липня «подати чітку інформацію з цього питання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus