USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перше засідання оперативного штабу Волині – без ЗМІ

15 Квітня 2014 10:05
Залишити приміщення, у якому відбулося перше засідання обласного оперативного штабу, попросили представників засобів масової інформації.

Як розповів заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк, взяти участь у засіданні, що відбулося 15 квітня, окрім очільників силових відомств області та інших керівників, запросили п’ять представників громадської координаційної ради зі сприяння обороні України, серед яких лідер Правого сектора Волині Павло Данильчук.

Засідання оперативного штабу планують проводити щовівторка. Учасників засідання закликали озвучувати лише конкретні пропозиції. Як оголосили, питання, що міститимуть державну таємницю, розглядатимуть лише члени штабу. Після короткого вступного слова Романа Карпюка, перед початком виступу військового комісара Волинського обласного військового комісаріату Олега Галака, представників ЗМІ закликали припинити запис та відеозйомку та вийти із приміщення, про що напередодні засідання не попереджали. Учасників засідання попросили вимкнути мобільні телефони та вийняти з них батареї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ЗМІ Показати IP 15 Квітня 2014 10:14
Ну що, ЗМІ????????? Як вам "свобода слова" при новій владі? Не будете протестувати і подавати в прокуратуру про порушення прав журналістів?)))))))))
Анонім до ЗМІ Показати IP 15 Квітня 2014 10:28
чекаєш,що яник повернеться, не тіш себе марними сподіваннями
ЗМІ до Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 11:06
В тебе паранойя, якщо Яник скрізь ввижається!
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 10:57
коментар було видалено
Олег до Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 11:08
А до чого тут Путін? Плетеш аби плести!
Ирина Показати IP 15 Квітня 2014 10:57
Сдурели?! ПС в штаб?! вы че, л*хи к***, людей за идиотов и быдло всех считаете?! как банде можно власть и тайны доверять?! боже, куда прикатились! писец Волыни ! журналисты, где вы?! вас ведь тоже за быдло держат!
Волинянка Показати IP 15 Квітня 2014 11:16
Люди добрі, будьте ж поміркованими. Так напвено і потрібно , щоб штаб був без ЗМІ, а як ви хочете, щоб всю інформацію зади ворогу чи як? А журналісти могли б стратегічніше думатиЮ, аніж кричати на все горло, зщо їх знову не пускають. О це проблема - журналістів попросили залишити засідання штабаУ, а як іпо-іншому. Так попросили і пояснили чому ж. Нам українцям ще треба багато вичтися і культури спілкування, і толернатих вислолювань, і взаємоспіпврацію Прикро.
ZMIй до Волинянка Показати IP 15 Квітня 2014 11:33
Це проблема влади, що знаючи, що нарада буде закритою і розглядатись будуть питання у "вузькому" колі, а вони розмістили це у офіційних заходах і взагалі всім повідомили! Треба розум мати!!! Що там було журналістам робити? Почути два слова. а потім почути, що все - фініта... То не ма що самій владі язиками ляпати де треба і не треба!!!
правда Показати IP 15 Квітня 2014 11:29
Тут мова не про "свободу слова" має йти, а про те, що до таких заходів залучають ПС і інших! Там можуть розглядатись питання пов'язані з державною таємніцею і це зрозуміло! Ну а те що громадські організації... це повний безлад і підтвердження того, що Парубій і Ко. внідряють своїх людей у силові структури, а це не допустимо!!! Чим, у такому випадку, громадська організація відрізняється від ЗМІ? Да ті ж "діячі" першими у соц-мережах або на інших ресурсах викладуть інформацію , що вони постійно і роблять!!! Журналісти - не мовчіть!!!
я Показати IP 15 Квітня 2014 11:49
какие сейчас тайны от людей!!!!?
молодці Показати IP 15 Квітня 2014 13:11
Ай, молодці, павлушку не забули!
Ганьба Показати IP 15 Квітня 2014 14:10
Це для того, щоб приховати домовленості з бандюками з ПС!!!!!!
Jessica Показати IP 22 Квітня 2014 08:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus