USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Погані дороги Луцька «гальмують» роботу патрульних

12 Січня 2016 13:31
Обласний центр розподілений на уявні квадрати, в кожному з яких чергують патрульні поліцейські. Зі слів правоохоронців, аби приїхати на місце виклику, їм достатньо 3-5 хвилин. Втім, через погані дороги у місті в ці строки не завжди вдається вкластися.

Про це йшлося під час зустрічі лучан з патрульною поліцією Луцька у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва вчора, 11-го січня.

Патрульний поліцейський Луцька Дмитро Слабенко розповідає, що швидкість доїзду на місце ймовірного правопорушення залежить не лише від самих патрульних.

«Зазвичай на виклик ми приїжджаємо за 3-5 хвилин, бо місто поділено на квадрати й в кожному із них чергують патрульні. Втім, бувають випадки, коли на місце пригоди доводиться добиратися довше. Причин може бути багато: чи погані дороги чи GPS-навігатор погано спрацював», - розповів Дмитро Слабенко.

Зауважимо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Луцьку плачевна ситуація із дорогами вулиць мікрорайону Дубнівський, а саме Ставки, Паторжинського, Нікішева, Ізмайлова, Грекова та провулків, куди не всюди можуть заїхати патрульні.

Нагадаємо, як раніше для ІА Волинські Новини розповів директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, європейські дороги на Волині зʼявляться ще не скоро, оскільки для ремонту доріг необхідно 9,1 мільярда гривень, а їх, зі слів чиновника, взяти немає звідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ftr Показати IP 12 Січня 2016 15:25
Це називаеться: танцюристам яйця заважають))
пфф Показати IP 12 Січня 2016 15:33
Ви подивиться на дороги району вулиці Львівської ,там дороги в такому жахливому стані , що не тільки страшно їхати , але йти. На деяких вулицях відсутнє освітлення.
Лучанин Показати IP 12 Січня 2016 16:04
Тобто висновок такий: якщо доріг поки не буде і поліцейські дістатися до потрібного місця не в змозі, то нафіга нам ті поліцейські? До відбудови інфраструктури треба зекономити - розпустити поліцію.
законослухняний луча Показати IP 12 Січня 2016 16:54
пропоную в тих районах, де погані дороги, пересадити поліцейських на коней.
Фотін Показати IP 12 Січня 2016 22:01
це називається - не дороги ремонтують. а "откати" мутять. А ще сніг не прибирають проте списують тони піска, гравію і солі. Мер непогано заробляє економлячи на роздрібних матеріалах ))))))))
Тарас Чурило Показати IP 12 Січня 2016 22:48
Поки Романюк мер, доріг у Луцьку не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus