USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер волинський письменник Олег Потурай

6 Вересня 2015 21:15
Помер відомий волинський письменник Олег Потурай. Про це повідомляє «Слово Волині».

Олегу Потураю стало кепсько на вулиці, коли він переходив дорогу навпроти готелю «Україна» у центрі Луцька. Він упав, очевидці викликали швидку медичну допомогу, але врятувати, на жаль, письменника не вдалося. Зі слів друзів, у нього стався серцевий напад.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним та близьким Олега Гнатовича.

Довідково: Олег Потурай народився 1954 року в селі Бортнів Іваничівського району Волинської області. Закінчив факультет журналістики Львівського держуніверситету імені Івана Франка. З 1976-го – працював у пресі. Автор чотирьох книг віршів та поем. 2009-го видав книгу сатири «Бакс, ату!». Із 2012 до квітня 2015 року очолював ВОО НСПУ. Мешкав у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 6 Вересня 2015 21:58
Не стало одного з найкращих журналістів Волині, талановитого публіциста і поета. Мав нагоду кілька років працювати з Олегом. Порядна, скромна людина. Шкода, що так несподівано скоро пішов від нас. Але допоки живі ми і ти будеш жити в нашій пам'яті. Спочивай, друже Олеже.
не пацик Показати IP 7 Вересня 2015 00:45
Дуже сумно коли помирае порядна щира людина -громадянин -патріот . Царство тобі небесне Олеже Гнатовичу ! Спочивай з Богом !
іван ковельський Показати IP 7 Вересня 2015 11:02
від своіх друзів-ковельчан - найщиріші слова співчуття сім.і та рідним покійного.гарний був чоловік. царство йому небесне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus