USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Послухати «Бутирку» в «Промінь» прийшли навіть «пацаны и девчонки» дошкільного віку. ФОТО

21 Вересня 2009 14:23
Концерт легенди російського шансону – гурту «Бутирка» - відбувся вчора у місті Луцьку. Про це 21 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
«Бутирка» вперше приїхала до Луцька. Ще перед концертом на вході зібралася юрба прихильників, серед яких можна було побачити як молодь в спортивних штанях і бейсболках, так і поважних чоловіків у дорогих костюмах, жінок, пенсіонерів і навіть дошкільнят.
Ціна квитка ― від 90 до 200 гривень. Найдешевші, як розповіли у касі, розпродали ще задовго до початку концерту.
Учасники «Бутирки» всі як один  були одягнені у чорне вбрання, що в «блатному» антуражі нагадувало уніформу засуджених. Лідер гурту Володимир Ждамиров, привітавшись, заявив, що  «Україна та Росія ― навіки друзі», що зірвало оплески лучан.
Загалом концертна програма тривала близько 2 годин. Публіка сприймала виступи «на ура», а музиканти раз навіть погодилися на прохання однієї з глядачок привітати її чоловіка з днем народження.
В антракті охочі могли купити плакати та диски «Бутирки», на які соліст одразу  після концерту ставив автографи протягом більш ніж години.
Музиканти виконували свої найвідоміші шлягери ― «Шарик», «Запахло весной», «Мама» та інші. Часто шансоньє заявляв на початку пісні: «Пацанам и девченкам с Украины посвещается!». Одна жінка, яка вийшла на сцену з квітами, навіть зізналася, що приїхала з Рівного аби почути «Шаріка» наживо. 
Закінчився концерт двадцятихвилинним соло гітариста, бас-гітариста та барабанщика.
«Пацаны и девченки Украины» залишились задоволені. Обіцяна автограф-сесія тривала не менше години. Охочих залишити на згадку підпис легенд російського шансону не бракувало.
Довідково:
У вересні 2001 року декілька ув’язнених здійснили втечу з московського слідчого ізолятора «Бутирка». На згадку цієї події, музиканти вирішили дати гурту таку назву. Гурт випустив чотири альбоми. «Бутирка» веде активну гастрольну діяльність. Музиканти розповідають, що дають до 26 концертів на місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Редакторам сайту Показати IP 21 Вересня 2009 14:57
По-російськи - девчОнки!!! Хтось в школі вчився???
"редактори" Показати IP 21 Вересня 2009 15:25
Ага, а ще в школі вчили казати не "по-російськи", а РОСІЙСЬКОЮ :-)
Назар Правда Показати IP 21 Вересня 2009 16:01
Я коли службу в армії проходив, то одну "Бутирку" тільки і слухав, допомагала морально...
Анонім Показати IP 21 Вересня 2009 21:20
А пацанів із картонками "Бутирка - КГБ-Лєфортове" не видко було біля кіна (ледь не написав "Кінопалацу")? Добре прийти після концерту БУТИРКИ додому , вмикнути будь - який український канал з дебільним російським серіалом та поговорити про трипільську культуру і про те , де були москалі , коли українці вже орали та сіяли.Трипілля - воно і є - Трипілля. Провінція , розумієте ... А Бутирка - то клас! Або , правільніше , прикольно ! Будьмо , ГЕЙ !!! Ким будьмо ?.................
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 08:24
Країна - зона, і гурти їхні аналогічні. Українці - слухайте справжню музику а не "шаріка" у виконанні "шарікових"
Ухтирка Показати IP 22 Вересня 2009 09:47
Дебільна "музика" для дебілів.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 10:48
Тепер не дивно чому так живемо...Якщо в Луцьку така група збирає повний зал,то яка культура тоді взагалі панує в Україні?А може російська діаспора в Луцьку працює в правильному напрямку, і скоро ми тут будемо день російського прапора відзначати,як державне свято,ну, щоб бува не образити росіян...
Mirna Показати IP 22 Вересня 2009 11:47
таку подію пропустила, холєра!
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 12:57
Водшї луцьких маршрутівок - це "російська діаспора" ? Вони щодня сують нам в вуха всіляке гівно - як російське , так і українське . Готують аншлаги для ПАЮЩІХ ТРУСОВ , БУТИРОК , КІРКОРОВИХ , ЗВЄРЄВИХ , ЛОБОД ,ТІН (не Тернер) , та іншого мотлоху... Це Путін примушує правдивих волиньських українців чимдуж бігти додому - щоб не пропустити ДОМ - 2 чи РАНЄТОК - АФІЦЕРОВ - КАДЄТОВ ? Але ж оті росіяни !Нехороші ! Примусити українця підняти з асфальту та з'їсти собаче той-во майже неможливо .Але теж саме - під іншою назвою - залюбки . Так хто ж дурний ? Ті , що на сцені , чи ті , хто в залі , та ще з дітьми ??????????
редакторам сайту Показати IP 22 Вересня 2009 13:27
Та невже? Розмовляють, звичайно, російською мовою, але вираз по-російськи, як і по-українськи, абсолютно самодостатній і літературний. Народ, не вчіть вченого, а просто визнайте помилку в написанні слова "девчонки".
Тиміш Показати IP 22 Вересня 2009 15:27
Мдя-я-я!.. Я й не гадав, що в Луцьку стільки БИДЛА мешкає... Щасливої йому дороги. В зону!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 11:52
"Бутирка" - лайно! Шансон-лайно! Згоден. Але при чому тут Росія?! Українська попса хіба краще?
дівча Показати IP 23 Вересня 2009 14:36
Кожному своє. хтось не розуміє Бутирку, хтось - Шопена. Але бидлом обзивати - це ТУПІСТЬ!Концер гарний і позитивних емоцій вагон
Тиміш Показати IP 23 Вересня 2009 16:25
По-перше, називати щансоном блатняцько-кабацьку "лірику" щонайменше безглуздо. По-друге, за своє життя я донесхочу надивився на споживачів цього так званого "щансону" - це, зазвичай, люмпен з лицем, "нє абєзабраженим інтєлєктам". Корчить із себе "канкрєтнава", молиться на зону і вважає, що відвідати місця "нє столь атдальонниє" є вершиною досягнень в житті. Хіба нормальній людині цікаво буде слухати "бичання" про те, як хтось там "аткінулса", як комусь там "дєла ш'ют", про "централи", "залатиє купала" і іншуподібну дурню?! Тільки БИДЛО і ще раз БИДЛО! "Позитивних емоцій вагон..." Мені щиро шкода тебе, дитино! Брата мого товариша отакі виродки, котрих оспівують подібні "бутиркі", зарізали в Ковелі за шкіряну куртку, осиротивши двох малих діток і залишили вдовою молоду дружину. Падлюки вбили людину, щоб довести одне одному, які вони "круті"! Телепоказ горезвісної "Бригади" призвів до різкого росту злочинності серед неповнолітніх. Навіть Безруков, дізнавшись про такі наслідки, відмовився зніматись в продовженні цього "серіалу"! А наше БИДЛО ще й дітей на це "дійство" приволікло!
міша Показати IP 5 Листопада 2013 21:03
я хочу грати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus