USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пожежа на Волині забрала будинок у шести дітей

17 Квітня 2015 13:54
Пожежа у будинку повністю зруйнувала житло сім’ї з Маневиччини. На вулиці лишилася жінка із шістьма дітьми. Волиняни у відчаї та просять допомоги.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбулося вчора, 16-го квітня.

Депутат облради Микола Давидюк розповів, що лихо трапилося в селі Чорниж, Маневицького району.

«Страшне нещастя нещодавно трапилося у сім’ї Калинюків – до тла згорів їхній будинок. Пожежа спопелила усе і без даху над головою залишилася жінка і шестеро дітей. Таке лихо не можна залишати поза увагою. Жінка дуже налякана, окрім нас їй ні до кого більше звернутися. Тому я, як депутат обласної ради, беру на себе відповідальність просити допомогти цій сім’ї та виділити матеріальну допомогу у максимальному розмірі, який може виділити депутатський корпус, - 15 тисяч гривень», - пояснює обранець громади.

Депутат просить колег не зволікати з виділенням коштів, адже вони потрібні для будівництва нового житла, оскільки відновити згоріле вже неможливо.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло минулого місяця, що через спалювання сухої трави згоріла будівля у селі Черче, Камінь-Каширського району. А вже цього місяця горів будинок у Нововолинську.

Цього року була й резонансна пожежа у селі Гаразджа Луцького району, де загорівся будинок бізнесмена, депутата Волинської облради Василя Столяра.

На жаль, «спекотно» цього місяця було й в Луцьку - горів клуб «Зебра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus