USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Президент повернувся задом до родичів загиблих на війні», – Найєм про заяву Порошенка щодо Томосу

15 Січня 2019 21:21
Під час свого візиту на Волинь 15 січня, Петро Порошенко заявив, що отримання Томосу, можливо, є більшою перемогою України, ніж на фронті. Про це гарант заявив під час візиту в Ківерці в рамках передвиборчого «Томос-туру».

У соціальних мережах активно обговорюють заяву Порошенка, зокрема про це написав ветеран АТО, юрист Масі Найєм на своїй сторінці у Facebook.

«Я зараз не як адвокат. Навіть не як виборець. Але як людина, яка служила. Мені складно уявити емоцію моїх батьків, якби я не повернувся або повернувся б без руки або ноги, в той час, коли Головнокомандувач вважав би це не такою вже перемогою...

Як таке можна було сказати в воюючій країні? Він настільки повернувся обличчям до релігійного електорату, що не помітив як став задом до родичів загиблих.

Так, згоден, що Томос – це важлива заслуга, великий крок до ще більшої незалежності України. Але який сенс в цій незалежності, якщо ми її отримуємо в додаток з такою аморальністю по відношенню до близьких загиблих в АТО? Незалежність будь-якою ціною (читай ціною втрати людяності) нічим не краще оппоблоківського миру за будь-яку ціну.

Впевнений, що через день-два знову будуть вибачення в стилі: ви мене не так зрозуміли. Але ці день два ми зобов’язані жити з почуттям провини, що живі або що вмираючи не отримали Томос. Хто там ближче до тіла: ущипніть Президента», – йдеться у дописі Найема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сталін Показати IP 16 Січня 2019 07:30
Задрав порох зі своім Томасом,людей відволікае від нагальних проблем,придурок!
До Анонім+Сталін Показати IP 16 Січня 2019 09:35
Доки ви всі ще будете морочити голову Людям. Спочатку перестаньте голосувати за гречані чи грошові мішки, а думайте головами
Реаліст Показати IP 16 Січня 2019 10:32
Не то президент, не то монах..... Може, хитрий дурень з писаною торбою?
Ишенко Показати IP 17 Січня 2019 07:09
Сколько можно бестолково базарить по поводу поведения президента!?!?!?
михаил Показати IP 17 Січня 2019 08:09
Пусть ПОП отчитается перед народом почему у нас жизнь такая (шикарная) что народ валит миллионами от ПОПовского блага. Пенсиорам прожить не возможно а ПОП нам горбатого лепит о своих каких то заслугах перед Укр. Лучше пусть расскажет сколько он выпотрошил бабла с Укр. за время своего правления.
Володимир Показати IP 17 Січня 2019 14:23
Наш президент робить все для нас, томос для людей щоб жилося краще, війна не закінчилась -всеж робочі місця, безвіз -люди покидають свої сім,ї та їдуть на заробітки. А де ж наше керівництво країною , люди живуть за межо бідності.
Александр Днепр Показати IP 18 Січня 2019 12:49
Правильно сказал ,потому что идет гибридная война , и победа с автокефалией это победа в гуманитарной войне . Для глупых и не далеких людей это просто термос .От куда в Украине такие уроды берутся ,то ли не хотят понимать значимость Томоса то ли просто ненавидят Украину вместе с ее президентом.Не забывайте что Россия напала на Украину а не наоборот. И только Россия заинтересована в стагнации экономики и в обливании грязью президента страны вместе с всем позитивным .
українець дніпро Показати IP 18 Січня 2019 13:56
правильно сказав ще 5 років тому-війну закінчу за неділю і будемо жити по новому І.живем поновому-в 3 рази бідніші з платіжками за комуналку в 10-12 раз більшими, А ТУТ ВАМ ТОМОС-ХРЕСТІТЬСЯ І ТІКАЙТЕ З УКРАЇНИ ПО БЕЗВІЗУ/ХТО МОЖЕ/І ДУЛЯ ВСІМ І МОСКОВСЬКИМ ПОПАМ Ї ВАШІЙ КИШЕНІ,А ВИ МОЛІТЬСЯ-МОЖЕ СВЯТИЙ ПЕДРО -ЖИТИ ПО НОВОМУ З ТОМОСОМ- НАГОДУЄ І НАПОЇТЬ ВАС І ДОРОГУ ДО ЦВИНТАРЯ ПОКАЖЕ,А РЕФОРМА МЕДИЦИНИ ТУТ ДОПОМОЖЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus