USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протести під Радою організовували на замовлення Тимошенко, - Чорновол для ВН

28 Листопада 2016 15:36
Протести, які відбулися під Верховною Радою у середині листопада, були організовані на замовлення лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла депутат від Народного фронту Тетяна Чорновол. На підтвердження своїх слів нардеп продемонструвала смс-повідомлення, у яких йдеться про те, що для Юлі Тимошенко набирають людей, яким пропонують по 7 тисяч гривень в місяць за те, аби вони кожного дня виходили на 2-3 години на мітинг.

«Замовник той, хто збирав, хто платить. До прикладу, Юлія Тимошенко. Дуже багато людей так здають інформацію», - зазначила Тетяна Чорновол.
Натомість народний депутат від партії Блок Петра Порошенка Олександр Домбровський висловив свою версію протестів під Радою. Так, з його слів, під будівлею протестували працівники ринку, які хвилювалися за те, що їх, буцімто, можуть позбавитися робочих місць на радіоринку.

А от Юрій Воропаєв, депутат Опозиційного блоку, вочевидь взагалі "не в курсі", що за протести відбувалися під будівлею ВР, і хто й для чого їх організував: «Понятия не имею. Я там не участвовал».
Як повідомлялося раніше, план дестабілізації, який так довго готували кремлівські технологи, на першому етапі провалився. Однак, для них цей провал не несе значних іміджевих чи електоральних втрат. А ось для Юлії Тимошенко фіаско плану дестабілізації стало дуже серйозним ударом. Адже «Батьківщина» відверто виступала на боці протестувальників, публічно заявляла про початок вуличних протестів і відверто «спалилася» на історії з Юрієм Шухевичем. Удар був настільки серйозним, що невідомо, чи зможе Тимошенко від нього оговтатися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus