USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Питання «Волиньторфу» доручать лобіювати нардепу

7 Листопада 2014 22:00
В області триває розробка інвестиційного проекту з розвитку торфовидобувної галузі.

Про це повідомив Володимир Гунчик під час звіту за 100 днів роботи на посаді голови ОДА сьогодні, 7 листопада.

Нагадаємо, на підприємстві «Волиньторф» ще на початку року виник скандал – підприємство було на грані банкрутства.

Згодом підприємство таки запрацювало, і триває розробка нових торфородовищ. Згідно з інформацією фахівців, торфу на Волині вистачить на 100 років видобутку.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬТОРФ» ГРІЄ СВОЇХ ЗЕМЛЯКІВ НА СХОДІ

На кінець липня підприємство виробляло 135 тисяч тонн, нині – 200 тисяч тонн. За перше півріччя ДП «Волиньторф» реалізувало 51 тисячу тонн, а вже за останні три місяці – 37 тисяч тонн.

Планується розробка масштабного інвестиційного проекту з видобутку торфу на родовищах «Збишно» (Камінь-Каширський район), де вже виокремили 7 родовищ. Він потребує інвестицій в обсязі близько 200 мільйонів гривень, а його попередня окупність 8-9 років.

Водночас голова ОДА пояснив, як він планує співпрацювати з волинськими народними депутатами, аби вони після обрання «не відбилися» від народу. Мовляв, кожен відповідатиме за розвиток і лобіювання проектів у своїх регіонах.

«Зараз відбудеться реєстрація народних депутатів. Перше рішення голови ОДА: ми повинні зібратися в цьому залі з усіма новообраними депутатами. І я чітко повинен їм сказати, які я бачу пріоритети розвитку регіону на найближчі 5 років. Почути їхню позицію, «нарізати» їм завдання, бо вони обрані тут, в нас. Ігор Гузь - майбутній народний депутат від Володимира-Волинського, ось шахта № 10 за тобою. Ігор Єремеєв – ДП «Волиньторф», - розповідає очільник ОДА.

Зауважимо, саме з іменем народного депутат України Ігоря Єремеєва працівники підприємства свого часу пов’язували фінансової проблеми на ДП «Волиньторф».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Иди от Показати IP 7 Листопада 2014 22:40
Це все треба роздати їм (депутатам) у власність. Вони вибрані не тільки нами,а ..... Та й все треба віддати в їхні руки- і наші життя і долі теж...
гунчику і Єрйомі Показати IP 7 Листопада 2014 23:19
коментар було видалено
Одесит Показати IP 8 Листопада 2014 00:05
Гучних ******!Єрьома зробив передоплату до виборів ,вже *******,хай ще і поверне "волиньторфу" сім мільйонів грн.Він ще не може спрогнозувати як його будуть доплисти.
Руслан... Показати IP 8 Листопада 2014 00:19
Гунчик молодець!Програв вибори! Заробив ! Буде пісталетчіком на WOG.
Ну нічого собі Показати IP 8 Листопада 2014 01:01
Я чогось не розумію. Вже був на маневицькому торфобрикетному директором "ехвективний госпідар" Сірожа Голоюх, шавка Єремеєва, після якого підприємство мало не накрилось мідним тазом. Тепер вже хочуть Волиньторф знову Єремеєву віддати? Дійсно, наш народ має таку владу, на яку заслуговує.
тобі до Ну нічого собі Показати IP 8 Листопада 2014 08:34
тут багато не розумнмх, чи тільки роблять вигляд що розумні?:) наведено приклад, що депутатам треба брати відповідальність і якщо виграли вибори, то робити щось для громади, для регіону! А чому так на Гузя не налітаєте, чи то його шавки коментують?:) От нехай Ігарьйоня лобіює поступлення фінансів на 10-ту шахту, на добудову, на зарплати...а ми подивимось!:) Чи буде лише горлопанити?:)
лучани Показати IP 8 Листопада 2014 08:25
Поки підприємство державне,то його будуть грабувати. Давно пора продати це підприєство. Тільки приватний власник зможе керувати, а не чинуші,які завжди готові дойнути.
ВОНО до лучани Показати IP 8 Листопада 2014 08:32
вже керують, і Луцьктепло, і Луцькводоканалом, і Волиньгазом. Та от парадокс - чим довше керуюють тим гірший стан підприємств але односано значно зростають статки його господаря. Ну а Ерема то взагалі чемпіон України по розоренню підприємств та фірм
Анонім до ВОНО Показати IP 8 Листопада 2014 08:38
Докази! Що розорено?! А не за останні пів-року ви отримали повний колапс економіки України, бакс 15 і що після цього буде ви навіть не уявляєте і тільки на війну все спихати не треба - це безглузде керування Яценюка і "його" Кабміну, а далі ще буде...
лучани до Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 08:46
Війна та спад економіки є наслідком керування варовки Тимошенки та ідіота Януковича. Совки голосують вухами за популістів-злодіїв.
лучани до ВОНО Показати IP 8 Листопада 2014 08:43
Луцьктепло та Луцькводоканал є комунальними підприємства, а не приватними чи державними.
ВОНО до лучани Показати IP 8 Листопада 2014 09:20
розкажи Еремі або Романюку вони весело посміються над твоєю недолугістю
торф до лучани Показати IP 8 Листопада 2014 08:36
А кому продавати?:) Нехай Гузь з Лапіним купляють і лад наводять!:)))
Петро Показати IP 8 Листопада 2014 11:00
Стидоба, інтелекту ноль, фарс повний, а виборець отримає по заслугам, але дуже прикро що ті хто голосував проти найбільше понесуть збитки???????????
Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 12:47
Правильно! Фарс і популізм разом з бла-бла Гузя і Лапіна не має меж!!! Головне що вони біля "корита" і будуть торгувати голосами і лобіювати інтереси своїх друганів, що тут у балаклавах бігали, а громада - а вона їх цікавить?:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus