USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Розпочалася «енергетична» блокада Криму

12 Жовтня 2015 10:15
Активісти заявили про початок "енергетичної" блокади Криму. Про це повідомляє "Крим. Реалії" з посиланням на заступника голови штабу цивільної ініціативи щодо блокади Криму Ізета Гданова, - інформує УНІАН.

"Це буде тупикова гілка, до Криму по ній електрика не піде. В рамках чинного законодавства будемо доводити до відома можновладців, що постачати електрику до Криму, щонайменше, аморально", - заявив він, додавши, що ще три лінії продовжать постачати енергію на окупований півострів.

Гданов пояснив, що одна з електроопор лінії на Херсонщині раніше була пошкоджена невідомими. Біля неї зібралися сотні учасників блокади, в тому числі, і місцеві мешканці. Через це енергетики не могли продовжити ремонтні роботи: на об'єкті знаходилися сторонні люди. Тому енергетики відключили і закільцювали цю гілку.

20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар.

Учасники «громадянської блокади» як і раніше не пропускають фури на півострів. Учасники кримськотатарського національного руху та представники добровольчих батальйонів розбили на адміністративному кордоні з боку Херсонської області наметові містечка і заявляють, що не допустять поновлення товарних поставок на окуповану територію. Влада Росії і окупованого нею Криму засудили ці дії.

Нагадаємо, цивільний Корпус «Азов» Нововолинська проводить мобілізацію добровольців старше 18 років для блокади Криму на пропускному пункті «Чонгар», ініційована лідерами кримських татар у зв’язку з репресіями на півострові. Волинян кличуть приєднатися до блокади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Беркут Показати IP 12 Жовтня 2015 11:01
коментар було видалено
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 11:28
Ви запитайте татар, які зараз живуть в Криму, хочут вони щоб була там Україна? Ні!!!!!!!!!!!!
лучанин до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 12:46
Ананім..я питав.. казали що москалів ненавидять.. такщо не звизди..
Анонім до лучанин Показати IP 12 Жовтня 2015 13:05
А за що ненавидять? За то що тепер лікують у лікарнях безкоштовно, без хабарів, за пенсії великі, за нормальні зарплати бюджетникам і військовим, за мир та спокій?
Анонім до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 14:11
насмішили. розкрийте очі, почитайте як там працює медицина, які отримує оклади
лучанин до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 14:55
Ананім.. і тут я тебе розочарую.. у мене там друзі які працюють і лікарями і в освіті.. Кажуть що повна Ж..па! Зп не платять.. а як і платять то нема що купити.. А рота відкрити страшно , бо приходить хрен зна хто в хату.. пи*дить.. і каже, що якще раз рот відкриєш то замочить.. Такщо не треба співати що під путлєром мед...смердить ваш мед лайном.. Якої ти хурми ще не в паРашці своїй кохані.. ??? А сидиш тут скотиняка усім недовольний і бурчиш...
Олег Показати IP 12 Жовтня 2015 11:54
Правильно ВСЕ. Заблокувати той КРИМ повністю. Хай продажна би#лота - ВИЖИВАЄ, а не живе
Анонім до Олег Показати IP 12 Жовтня 2015 13:06
коментар було видалено
ху Показати IP 12 Жовтня 2015 15:29
Всеми способами отторгаем от страны Крым и ничего более. Под страхом энергетического и пищевого голода пытаться загнать Крым в Украину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus