USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розшукують власників речей, викрадених наркоманами. Фото

28 Травня 2017 09:50
Поліція просить зголоситися власників речей, які були виявлені під час проведення санкціонованих обшуків наркопритонів у Нововолинську.

Правоохоронці оприлюднили фото, які дадуть можливість швидше та ефективніше знаходити та повертати викрадені речі, інформує БУГ.

Нагадаємо, 26-го травня у Нововолинську відбулася масштабна операція по боротьбі з наркозлочинністю, участь в якій взяли близько 50-ти чоловік у складі спецпідрозділів, працівників Головного управління Нацполіції у Волинській області та Нововолинського відділу поліції.

Під час обшуків точок, де здійснювалася торгівля наркотиками, працівники поліції виявили безліч речей (техніку, ювелірні вироби тощо), ймовірно, викрадених наркоманами.

Як повідомляється, усі речі поліцейські вилучили під час проведення санкціонованих обшуків у мешканців Нововолинська. Серед вилученого майна є також побутова техніка, інструменти, велосипеди тощо.

Журналісти отримали від правоохоронців понад 200 фотографій, відтак, оновлюватися фото будуть поступово.

Громадян, які впізнали на фото свої речі, просять звертатися за телефонами: (073)4693677 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
-- Показати IP 28 Травня 2017 11:21
Це скуплено в наркозалежних!!! Не факт що вони всі вкрадені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus