USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Сальса-оркестр «Dislocados» запалюватиме на «Art Jazz»

21 Серпня 2017 17:09
Цьогорічна неймовірна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю «Art Jazz Cooperation 2017» незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів, з восьми країн світу. Серед інших звучатимуть і запальні мотиви від першого українського сальса оркестру «Dislocados».

Композиції з альбомів «Dislocados» звучать на радіостанціях усього світу. Це коктейль латиноамериканських ритмів, карибсько-африканської енергетики та джазових мелодій.

За 11 років Dislocados приймала участь в фестивалях в Україні, Польщі, Швеції, Марокко, Чехії, Франції та інших країнах. Співпрацювала з такими легендарними виконавцями сальса музики як Джиммі Бош, Херман Олівер, Хьюї Дунбр, Франкі Васкес, Мітч Фроман та Піт Нейтер. У 2011 році альбом групи «Pasaporte Universal» отримав премію Independent Music Awards (IMA) за кращий латино-американський трек року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus