USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сашко Білий відповість перед законом за приниження прокурора

28 Лютого 2014 08:48
Координатор Правого Сектору на Західній Україні Олександр Музичко (Саша Білий), який погрожував та принизив рівненського прокурора, відповідатиме за свої дії перед законом.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - інформує Еспресо.TV.

«З приводу «художеств» Музичка (Саші Білого) в прокуратурі, відео, з яким побачив у ФБ сьогодні - 100% скотство і навіть більше. І це не гіпертрофований прояв пошуку справедливості. Це 100% диверсія проти віри людей у можливий порядок. Така бридка розв'язність і хамське нехтування до людини - більша зрада Майдану, ніж може здаватися. Наскільки знаю, прокуратура реагує. Якщо побачу, що це не так - відреагую я», - написав Аваков.

Нагадаємо, координатор Правого Сектору на Західній Україні Олександр Музичко прийшов до прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія зі зброєю, словесно принизив його та ударив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
закон для всіх Показати IP 28 Лютого 2014 08:57
Побачимо! Якщо це справді відбудеться, то до правоохоронців почне повертатись довіра, а ще і Данильчуку треба за багато чого відповісти!!! Той Білий - його "вчитель"!!!
закон до закон для всіх Показати IP 28 Лютого 2014 10:29
і координатор
Со стороны до закон для всіх Показати IP 28 Лютого 2014 11:02
Покажите же еще видео с Данильчуком и Башкаленко!
Посмотрим Показати IP 28 Лютого 2014 08:58
Насколько новая власть может контролировать ситуацию....
Волинь нова Показати IP 28 Лютого 2014 09:00
Він принижував президента Януковича, йшов на Беркут зі зброєю. Хай теж відповідає, разом з Аваковим.
Змей до Волинь нова Показати IP 28 Лютого 2014 17:31
Ну давайте всі так будемо робити і чимось прикриватись. "Герой" зі зброєю... Зарисовались на весь світ і отримали великий негатив. Люди хочуть побачити яке буде покарання йому і йому подібних... яшо буде, посварять пальчиком, но-но! і відпустять чинити далі безпредел!!!
Юлія Показати IP 28 Лютого 2014 09:07
Це вже не просто самодурство,це вже реальна загроза суспільству!!!Іх потрібно пов'язати і вже тепер їх виводити на майдан і ставити на коліна перед народом!Народ хотів демократичну країну,де все робиться по-совісті і по-закону,а отримав терор,пересування,залякування!!!Людьські надії вже загубилися у хамстві і грубості ПС!!!Я відстоювала країну без тирана,а натомість ми змінили одну банду на іншу!Я покладаю надію,що після того,як сформувався уряд,приймуться якісь дії до ПС.Я навіть не уявляла,що так можливо розчаруватися у людях,за яких до того так вболівала!Надіюся лише на те,що не всі такі хлопці в ПС,як на Волині і Рівненщині!Ми неодноразово були на майдані в Києві і саме для ПС возили бензин,теплий одяг і ін.-ми в них вірили,вони були моєю надією..А тепер,дивлячись,що вони виробляють,на так звану "люстрацію",хочеться закрити очі і попросити вибачення перед Богом і людьми за те,що їх підтримувала.
правдолюб до Юлія Показати IP 28 Лютого 2014 13:19
Такі люди - це ганьба і розчарування в світлому майбутньому, в революції. А по простому- початок старого забутого рекету під прикриттям. І це тільки початок, якщо не будуть прийняті міри.
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 09:09
На палю разом з Данильчуком
Лучанин до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 09:40
Гузя, Козюру та Шибу не забудьте, як безоплатна акція
Громадськості Показати IP 28 Лютого 2014 09:10
Якщо Генеральний прокурор не втрутися у дану ситуацію, а це напевно так і буде, бо його позиція - Закон один не для всіх, тим більше до виродків які привели його на цю посаду, колективи прокуратур будуть змушені брати в руки зброю. Виходу немає. У даному випадку неадеквата Музичко треба брати під варту, так як він перебуваючи на УДО вчинив втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та застосув насилля та ін. Адвокат не може бути прокурором!
Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 09:10
Вiн мабуть вiдчувае себе зараз найманцем в Чечнi, що йому дозволили стрiляти по пасажирському микроавтобус з паломниками на почаiв з Бiлорусii, ранивши водiя, заволодiвати зброею працiвникiв Даi, збирати дань з iгрового-тiньового бiзнесу, разом з правоохоронцями. То хто вiн?
Саша до Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 09:50
За автобус и весь беспредел со стороны экстремистов мочат по телику ничего не говорят Не выгодно !!! Продажные падлюки!!! На всех телеканалах тоже нужно провести люстрацию !!! Самое обидное что эти завравшиеся прокуроры и алигаторы понимают язык только грубой силы!!!!!!!!! что нам и доказал Сашко Белый!!! только ещё ему нужно было взять птицу пожирнее а не этого сопляка!!!
Безсторонній до Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 21:03
Хто він? Дивись http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mOgQ6i_9Qbc
до джулії ок Показати IP 28 Лютого 2014 09:11
Цей голубарик Аваков такий самий як Білий.Їх Яник скоро всіх запакує.
Саша до до джулії ок Показати IP 28 Лютого 2014 09:56
Яныку раньше паковать нужно было !!! За паковкой своих чемоданов просрал Украину!!! Предал народ который стоял на стороне закона!!! Нет чтобы поучиться у Лукашенка с первых дней президентства как нужно держать порядок в государстве нет занялся кражей денег!!! Своих тупорылых ублюдков отпрысков продвигать!!! Проспал всю экстремистскую шоблу которая разрослась до неимоверных размеров!!! Овощь!!! Может совесть проснётся ещё и осмыслит что натворил КОЗЁЛ!!!
Анонім до Саша Показати IP 28 Лютого 2014 10:34
згоден.але ще не пізно росіяни зачистять.
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 09:15
молодец Сашко,теперь все видят,что за быдло прило к власти на Украине
правдивий до Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 22:39
Ти не анонім, а а*алонім. *идло було у власті , *идло вибирало у 2010 власть. Зараз все буде добре , в сімї не без урода. Люди озлоблені на минулу владу і хочуть трохи крові її, негатив пройде , аби не прос*ати з такими пісімісімістами -аналонімами віру в краще і світле, не дескредитувати з білими те за що полягли НЕБЕСНА СОТНЯ. Хлопці в повному оточенні без дрів, бензину, продуктів та доступів підкріплення вірили у те у що не вірило 90% світу - у крах режиму януковича,. Коли на тебе в цей час летить бтр - а ти із пляшкою суміші (яка може не загорітись) тільки СВЯТА ВІРА тримає стрій. А*алоніми в памперсах цього не зроблять НІКОЛИ! Сам ти би*ло!
макс Показати IP 28 Лютого 2014 09:22
Так тримати, скотиняко безрога!!!!!!!!!!! Своїми діями ти нарощуєш спротив банді клоунів. які рвуться до влади, збільшуєш кількість тих, хто вас люто ненавидить і скоро з вилами і сокирами, не боячись ваших крадених автоматів, вижене вас з території області, гопників знахабнілих.
Бандура Показати IP 28 Лютого 2014 09:23
Це відео - готова провокація проти Майдану і України як держави. Уявіть, що це відео (у прокуратурі й на президії в ОДА) продемонструють на Сході й у Криму, а тим більше в Росії - от і підгрунтя для заворушень кращого не треба. Для росіян, які в більшості не розуміють українську можуть зробити переклад такий як треба.
відповідь Бандурі до Бандура Показати IP 28 Лютого 2014 09:28
Хай краще прокрутять це відео ГЕЙЄВРОПІ, щоб знали кого беруть.... до себе і через трохи часу ці су*и мйдонуті будуть їх так викидати з кабінетів.Як таких земля носить ХЕроїв сраних і світ їх стриває
Олена до Бандура Показати IP 28 Лютого 2014 09:34
Росія, Крим, Схід... то таке...! Ми все самі бачимо що у нас робиться і не треба тут байки розповідати!!! А перераховані вами регіони - це Україна!!! І не треба тут ділити!!! А все повинно бути по Закону, а тут вакханалія повна!!! Йди краще на бандурі грай "музикант" епрст...!!!
Лучанин до Бандура Показати IP 28 Лютого 2014 09:42
У члра вся Росія це відео дивилась та Східна Україна і Крим, учора зпірлкувався з товарищами з Росії, Луганска та Сімферополя....там всі в шоці.
Лучанин до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 09:43
Вибачаюсь " У вчора...."
Андрій76 до Бандура Показати IP 28 Лютого 2014 11:19
Вже продемонстрували з відповідними коментарями. І не тільки в Росії, а в Європі також...
рівне Показати IP 28 Лютого 2014 09:40
цікаво так, в той час поки народ україни бореться за життя, за майбутне цієї землі - міняється тільки верхушка і ніхто не каже, що паралельно як грабували народ так і грабують. А система узаконення залишилась таж сама, а саме дай-візьми і ніхто і не думає повернути награбоване - думають тільки чию жопу лизнути і скількома зеленими паперцями підтерти. Кому за вбивства висловлена підозра, хто затриманий чи сили не хватає сказати, що програма по злодіянням піде на-торморза, оскільки систему змінювати ніхто не буде - просто по-плану завуалюють і підмалюють. Чому ніхто ніколи не замислився, що суспільна небезпека виходить саме, як одне із джерел, з проїджених корупцією органів прокуратури разом із проданими фахівцям посад. Скільки це скотство терпіти, як не конкретно "сказать" (вказати). Пан Аваков добре розуміє в чому справа і замість психохарактеристик мав би зробити з цього граничний приклад поневіряння народу, оскільки просто так не приходять.
кривне до рівне Показати IP 28 Лютого 2014 10:51
Хто і що грабує?! Все СТОЇТЬ!!! Країна СТОЇТЬ!!!
Коротко Показати IP 28 Лютого 2014 09:49
Данилюк, ГУзь, Шиба, Музичко та інших прихильники "ПС" характеризуються, як у пісні" судьба чужая для вас пустая, да ви не люди да вы палачи"
я в шоці Показати IP 28 Лютого 2014 09:56
Ну це вже таке неподобство!!! в тюрягу таких неадекватних людей!!!! Там йому місце!!!
революция Показати IP 28 Лютого 2014 10:28
революция закончилась, все эти пс, автомайданы, самообороны и так далее, надо распустить. сейчас они наибольшая опасность для Украины, так как превращаются в бандформирования.
Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 11:19
наразі більше нікому прийти у прокуратуру та в службовому кабінеті по - справедливості надавати стусанів прокуроку. Якщо він, бидло, не спромігся виконати свій обов`язок та підписати документи про арешт убивці. В той час, коли опера зробили усю брудну роботу (як завжди)! Нехай буде наука для інших "прокурорів-буквоїдів-хабарників"! ...По-суті прокурори (Пшонка з маєтками, цінностями...) є винними у КОРУПЦІЇ в Україні.
Чурбанов Показати IP 28 Лютого 2014 11:20
прокурор как и большинство западенцев - сцыкук, взял бы его на Одеесу (головой в рыло) и пузатая истеричка без сознания и следуючим тявкающим так же!!!!!!!!!!!!
Старий Показати IP 28 Лютого 2014 11:32
Скотину треба поставити на місце . Він дискредитував РЕВОЛЮЦІЮ. хлопців, які загинули в Києві, тих, хто нині перебуває на лікуванні, хто втратив здоров'я, борючись за світлі ідеали.
А Показати IP 28 Лютого 2014 12:03
Всіх бандерівців на палю.Хай їдуть в Крим.Що слабо?Хай росіяни їм дадуть.
Гость Показати IP 28 Лютого 2014 12:09
Цього малосвідомого,можливо і людини,яка сиділа не можна рівняти до майданівців.Його потрібно наказати і суворо.Він дискримінує нормальних дітей. А ти А забувся, що Крим-це Україна. А Росія повинна показувати в себе дома,хто вона. Це вже війна.Ти поняв.Ми Росії вказувади,як вона вела воєнні дії зі своїми країнами ні. А Крим наш був є і буде.Там татарська земля, а не російська.Якщо кацапам не подобається жити в Україні,їх ніхто не держить.Вперед на Родину.Хай тільки стане на нашу землю,будуть війська ООН. А тоді війна.Куди втікати буше запроданцю кацапський.Ти ще в Луцьку, ану на фіг в Росею.
Читачка Показати IP 28 Лютого 2014 12:11
Цей Саша перегнув палицю!!! Що він собі думає? Чи у нього взагалі відсутній той орган яким потрібно думати? Я все розумію ну таке вибачте!!!!
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 13:32
Це не влада, це 90-і, які для нього закінчаться печально. Давай сміливу інтелегенцію, а він нехай докаже себе в Криму і на Сході!
Читач Показати IP 28 Лютого 2014 14:08
Я не розумію як начальник міліції може сидіти за одним столом з цим злочинцем ? Після таких діянь цю наволоч потрібно ізолювати від суспільства, а цього начальника УМВС області за безпринципнісь та бездіяльність гнати з правоохоронних органів.
Николай Показати IP 28 Лютого 2014 20:07
Расстреляйте г***дона чтоб другим не повадно было с оружием по городу шастать
Іванна Показати IP 28 Лютого 2014 20:17
хороша новина
Олександр Показати IP 28 Лютого 2014 22:07
шановні, ви далекі від реалій! вам показали картинку, а ви і почали тут піною заливати коментарі. так на це і був розрахунок. ніхто вам не сказав, а ви не поцікавились тим, чому цей інцидент стався. я особисто не підтримую таких методів врегулювання суперечок, але! в Рівненському районі чоловік вбив беззахисну жінку, визнав свою вину. на час зйомок ролику він перебував в управлінні МВС в якості затриманого вже третю добу! прокуратура протягом цього часу мала б вручити підозру та підготувати подання в прокуратуру про міру запобіжного заходу. якщо протягом трьох діб цього зроблено не буде, злочинця, по закону, мають відпустити на свободу!!! до Свободи та правого сектору звернулись з проханням допомогти самі жителі села, де це сталось, бо правди самі знайти не можуть. крім того, їх звернення підтримало управління МВС. підкреслюю, жодних дій з боку прокуратури вчинено не було! а тепер думайте самі де правда і як в такому випадку її шукати. в той час, коли хлопців на грушевсього пакували просто бо "не сподобався" та за жовто-блакитні стрічки на рукавах та каски, справжнього злочинця, який визнав свою вину, не можуть посадити...
олександр Показати IP 28 Лютого 2014 22:09
перепрошую, подання в суд.
справедливість Показати IP 28 Лютого 2014 22:28
Саша місце в пеклі тобі вже приготоване!!!! Бог такого не прощає!!!! Ще й діти його будуть мучитися!!!! Як такого,,,,,земля носить!!!!
Олександру Показати IP 28 Лютого 2014 22:33
Справа благородна зійшла нанівець. Краще потрібно було зовсім не братися за неї. Тепер постраждає революція і сімя, яка просила допомоги. У виграші управління МВС, навіть якщо їх задум був злочинний.
Віталій Показати IP 1 Березня 2014 12:26
Одне слово - Д*біл. Мені стидно що таке було поряд на майдані...
Володимир Показати IP 1 Березня 2014 17:19
Чистий провокатор, котрий своєю вихідкою завдав революції й Майдану більше шкоди чим хтось і коли небудь... Людина, яка зробила плювок в сторону тих, кого зараз називають Небесною Сотнею. Таких, як він треба ізолювати й лічити... Така думка в усіх, з ким я спілкуюсь. Тепер весь світ, кому революція в нашій країні поперек горла, тикаючи цим неадекватним чолов'ягою нам в обличя, говорять що це й є лице Майдану и революції... Ганьба тобі "Саша Бєлий"... Потрібно наказати його за такі ганебні вчинки, щоб весь світ бачив, що народ України й Майдан то не є "Саша Бєлий"... З повагою до усіх порядних Людей. Слава Україні!!!
Fill Показати IP 2 Березня 2014 02:26
Из-за таких и Россия на пороге!
музичку Показати IP 2 Березня 2014 21:17
Будь ти тричі чорним прокляттям проклятий, виродку. Дітей і внуків шкода, бо не будуть знати, за що мучаться.
Слава Герою Показати IP 25 Березня 2014 11:35
Царство Небесне справжньому патріоту України, вічная память!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus